2777
2789
عنوان

مجرد های بالای ۲۵ بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه مجردم نه شاغل

از سن ۲۰سالگی سرکار میرفتم تا۲۵

ولی چیزایی ک همیشه حسرت میخوردم که ای کاش واسه خودم ارزش قائل میشدم چون سنم کم بود همیشه فکر میکردم نمیتونم هیچ کاری رو درست انجام بدم جایی ک کار میکردم ۵سال اونجا بودم بعد از دوسال شده بودم آچار فرانسه اونا هیچکس اونجا نمیموند چون حقوق خیلی کم میدادن ولی من احمق مونده بودم اگه میگفتم حقوقم رو زیاد کنین میکردن ولی روم نمی شد دوبار دعوامون شد ول کردم رفتم از ترسشحقوقم رو خیلی بالا بردن ولی بازم نشده بود اندازه حقوق کسی ک ۵سال جایی کار میکنه

می دیدم بقیه ک از همون اولی ک جایی کار میکردن حتی اگه منشی بودن ولی حقوق بالا داشتن میتونستن پس انداز کنن

چقدر من احمق بودم فقط به اندازه کرایه ام میشد حقوقم 

هیچ وقت از حق خودتون نگذرید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من ۲۳ سالمه تازه پرستاری رو تموم کردم  اصلا دوست ندارم برم سرکار و نمیرم

دختر حیفه 

من دانشجو فرهنگیانم و اگر تعهد خدمت نداشتم بعذ از اتمام درسم نمیرفتم سرکار چون معلمی و دوست ندارم

اما پرستاری عاااالیه

من ۲۶ سالگی شاغل شدم قبلش چون تحصیل‌ میکردم نه چرا فکر میکنی دیره؟‌  

من هنوز بیکارم یه کارو بخاطر استرس زیاد ول کردم ولی پشیمونم 

باید زود برم سرکار که بتونم پول دربیارم و به ارزوهای دیگم برسم میترسم دیر شه میترسم تا سی سالگی هم کار پیدا نکنم اخه شرایط و روحیاتم طوریه که هرجا نمیتونم برم

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
من نه مجردم نه شاغل از سن ۲۰سالگی سرکار میرفتم تا۲۵ ولی چیزایی ک همیشه حسرت میخوردم که ای کاش واسه ...

منم چهار ماه این شرایطو تحمل کردم...چقدر موقع چیدن وسایل چشام پر اشک شد اما گفتم باید ادامه بدم زندگی همیشه اسون نیس..اما دیگه این حد بی احترامی رو نتونستم تحمل کنم و اومدم بیرون با دعوا..

نظر بده عزیزم😊😄

تقریبا نه ماهه فارغ التحصیل شدم 

به ازدواج حالا حالا ها فکر نمیکنم 

قرار ارشد کنکور بدم 

یک سال و نیم هست مشغول ب کارم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
متاهلم و در سن 33سالگی ازمون دادم و رسمی شدم و رفتم سر کار هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست 

دانشگاهت کی تموم شد؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫