2777
2789
عنوان

مجرد های بالای ۲۵ بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 86 پست
ن فقط بغض میکردم خیلی کم حرف میزدم اما نابود کردم خودمو همش تحمل کردم تحمل بی جا.. من کلا همه میگن ب ...

می فهمم منم از کسی پولی نمیگیرم 

چون کار کردیم سخته از کسی پول گرفتن 

منم یک ماه الان بیکارم 

ایشالا هردومون یه کار خوب پیدا کنیم

نمی دونم چرا بیشتریا که به یه جایگاهی میرسن عقده ای و بی ادب میشن

حالا من صاب کارم میومد بهم میگفت اشتباهی کمی کسری از اونا ندیدی همش میگفتم ن چیزی ندیدم (البته سیاستشون بود ک خیلی هم بد بود این کار به نظرم به سه تامون جدا جدا میگفتن اونا میگفتن من نمیگفتم کلا چیزی) کلا اینا تنگ نظر و بداخلاق بودن خانوادگی..خیلی هم خسیس و منت میزاشتن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کارت حالت خوب بود استرس نداشتی استرس زیاااد

من کارم توی بیمارستان بود...بخش اورژانس.وقتی هم کارم رو شروع کردم که کرونا تازه اومده بود...استرس خیلی داشتم.ولی خب عاشق کارم بودم و برام واقعا لذت بخش بود.

عزیزم شهر رفتن پول میخاد ک من ندارم واقعا رشتم هم اول باید کاراموزی برم..بعدم دوستم رفته بود نرفته ب ...

اگه الان پولی داری سکه بخر گرون تر شد بفروش 

سرکار هم بری میتونی هر پولی که برات موند طلا سکه بخری بعد بفروشی 

اینجوری میتونی پیشرفت کنی ولی باید صبر کنی و تلاش مستمر اولش سخته

به این فکرکن اگه الان تلاش کنی و سختی بکشی چندسال بعد راحتی و همونطور که میخوای زندگی میکنی 

ولی اگه کاری نکنی چندسال بعد هم همین جای الانت هستی

درمورد دوستت هم شاید برا اون خیلی نشدنی و سخته ولی تو بتونی 

همه ادما با هم فرق دارن 

گفتم چندتا راه بهت بگم 

امیدوارم دراینده خوشحال و خوشبخت باشی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
اگه خاستی بری سر کار خیلی خیلی مواظب باش از نظر روانی فشار بهت نیاد .. ان شاالله ب خاستت برسی عزیزم

مرسی عزیزم

سلام هیچ سنی دیر نست برای شاغل شدن و خوشبخت شدن و شروع دوباره دنبال تایید دیگران نباش خودت تغییر کن ...

سلام 

ممنونم 😍

ادم اگر وضع مالیش خوب باشه واقعا چه دلیل داره سرکار رفتن  من اگز ازدواج کنم و همسرم خوب باشه ا ...

اگه خدا نکرده همسرتون از دنیا رفت یا جدا شدین چی؟