2777
2789

انقدر بابام بداخلاق بود همیشه عذاب میکشیدم وقتی شوهر عوضیم اومد خواستگاریم میدونستم خانوادش داغونه ولی گفتم مهم خودشه و اینکه از خونه بابام نجات پیدا میکنم ولی الان که چند سال گذشته مثل سگ پشیمونم کاش تو همون خونه بابام عذاب میکشیدم ولی تو خونه شوهر نه الانم نه حرفه ای بلدم نه کار و باری دارم که بخوام جدا بشم خیلی میترسم که بعدش چکار کنم و مامانم دق نکنه وگرنه یه ثانیه باهاش زندگی نمیکردم لعنت به خودش و جد و آبادش 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بچه داری؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه نداری زودتر خودتو نجات بده من بچه دارم وگرنه یه لحظه هم تو این زندگی نکبت نمیموندم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
اگه بچه نداری زودتر خودتو نجات بده من بچه دارم وگرنه یه لحظه هم تو این زندگی نکبت نمیموندم

خیلی میترسم بعدش کجا برم چکار کنم چجوری خرجمو دربیارم مهریه ام کلا ۱۴ تا سکه هست 

ببخشید منظورم شوهرت بود مثلا چیکار میکنه

ببین خیلی خانوادش روش تاثیر دارن هر چی بگن همونه زندگی برام نذاشتن همش دعوا میندازن بینمون داداشش پولشو خوردهدر صورتیکه خیلی پولداره میگم برو پولتو بگیر میگه نه زشته بعد خودمون فریزرمون خالی یخچالمون خالی وقتی کسی انقدر بی پول و بدبخته باید بره پولشو بگیره اما اگه اسم داداشش بیارم خودشو به آتیش میکشه با هم نه رابطه جنسی داریم نه عاطفی مثل دو تا غریبه همو تحمل میکنیم

مرد بی عقل زن و پیر می‌کنه اینجور وقتا زن باید چشمشو رو همه چی ببنده و خودش یه کاری کنه خدا لعنت کنه خانواده های بدذات و زندگی دیگران و خراب میکنن خودت زنگ بزن بگو بخچالمون خالیه پولمونو بده عوضی

ببین خیلی خانوادش روش تاثیر دارن هر چی بگن همونه زندگی برام نذاشتن همش دعوا میندازن بینمون داداشش پو ...

بشین یکبار باهاش محکم صحبت کن 

بعضی مردا فکر میکنند هیچی نمیگیم از وضعیت راضی هستیم 

محکم و قاطع  بگو تصمیمت برای این زندگی چیه چیکار میخوای کنی  به این وضعیت ادامه بدی ؟ ایا این وضعیت به سود هر دوتامون هست که خودمون هیچی نداشته باشیم نتونیم پولمون هم  از بقیه بگیریم  

فاز عاقل بودن بردار 

به قول خواهرم با زبون خرش کن 

مردا رو باید با زبون خر کرد 

هندونه بده زیر بغلش بگو‌تو مرد خونه من هستی  من روی تو و توانمندی هات حساب کردم که زنت شدم توقع دارم بتونی حقت رو بگیری این ما هستیم که برای همدیگه میمونیم هر کسی به فکر زندگی خودش هست 

چند ساله ازدواج کردی ؟؟؟مشگلتون قابل حل نیست ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مرد بی عقل زن و پیر می‌کنه اینجور وقتا زن باید چشمشو رو همه چی ببنده و خودش یه کاری کنه خدا لعنت کنه ...

اگه این کارو بکنم بعدش طلاقه مامانم بهم میگه تو که میدونستی خانوادش بدن چرا ازدواج کردی راس میگه میدونستم ولی فکر نمیکردم انقدر رو مرد تاثیر بزارن الانم دیگه خونه بابام جایی ندارم اگه طلاق بگیرم حتی نمیتونم برا خودم جایی جور کنم نه کاری بلدم نه مهریه ای دارم میترسم بدبختتر بشم 

ببین خیلی خانوادش روش تاثیر دارن هر چی بگن همونه زندگی برام نذاشتن همش دعوا میندازن بینمون داداشش پو ...

نذار از حرفات برداشت منفی بکنه با سیاست حرف دلت و بزن حسای شده به موضوع

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...