2777
2789
عنوان

مجرد های بالای ۲۵ بیاید...

1336 بازدید | 86 پست

شاغلید یا بیکار؟

دوس دارید کارکنید یا نه؟

از چه سنی شاغل شدین؟

کسایی که بالای ۲۵ شاغل شدید به نظرتون اون سن دیر بود برای شاغل شدن و نگران و ناراحت بودید؟

در چه حالید

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه زودتر شاغل شوید

سعی کنید مستقل باشید

اینکه الان بهترین خانواده دنیا رو دارید ، فکرش بذارید کنار چون هیچی از هیچکس بعید نیست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
فقط یه سوال من ۲۲ سالمه فعلا دوست ندارم ازدواح کنم تا ۲۸ شماها راضی هستین از مجرد بودنتون؟،؟

من بله من دوس ندارم ازدواج کنم

من ۲۴ سالم بود درسم تموم شد شاغل شدم...بینهایت هم راضی بودم.چون مستقل شدن رو دوست داشتم و یجورایی مج ...

تو کارت حالت خوب بود استرس نداشتی استرس زیاااد

من ۸روز دیگه میشه ۲۶سالم..برای خودم دیر میدونم دیگه شاغل شدن رو...دوست داشتم و خیلی هم دارم برم سر کار اما رشته خودم اصلا منطقمون کار نداره کار ازاد تو یه کافی نت میرم ک هیچ سودی هم نداره تقریبا..