2777
2789

هرررشب بلااستثنا تاصبح یک ساعت یبارگاهی میشه تویه ساعت چهارپنج بار ازخواب بیدارمیشه باگریه 

والا هرچی متخصص اطفال بودبردم 

یکی گف میترسه یکی گف ایبوپروفن هرشب بهش بده یکی گفت کم خونه یکی گفت عفونت ادراری داره 

ولی ازمایشاش خوبه مسکن هم کاریه شب دوشبه نه هرشب نمیفهمن که میگم هرررشب صدامیکنه که مسکن میدن 

اخه من چه گناهی کردم 

قبل ازبچه ساعت نه شب خواب بودم اونم چه خوابی تاصبح 

دلم تنگ اون روزای خواب داشتن عمیق تاصبحه 

هیعییی

دندوناش سالمه؟

گوشش درد نمیکنه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

با دسشويي داره

يا اب ميخواد

يا ميترسه

يا دلش تنگ ميشه

يا خواب بد ميبينه

همه چي دارو و ازمايش نيست گاهي همين چيزاي كوچيك باعث گريه ميشه

قبل از خواب هم اصلا غذا بهش نده شايد دل درد ميگيره

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی گناه داره خب خودت علتشو نفهمیدی؟کنارش میخابی؟منم بچه م دوسالشه اگه پیشش نباشم نمیخابه.ببین گرسنه ش نمیشه یا جیش نداره.سرو و گرمش نیست دلدرد نداره 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

عزیزم تو که همه کار کردی ازمایشم دادی بچت همه جوره سالمه... این یه کار هم از من قبول کن شب وقت خواب کندر تو خونه دود بده و ۴قل و ایة الکرسی دم گوشش بخون و یه قران کنارش بزار.. توکل برخدا

عزیزم تو که همه کار کردی ازمایشم دادی بچت همه جوره سالمه... این یه کار هم از من قبول کن شب وقت خواب ...

دعا پیشش هم میذارم کندر نشنیده یودم باشه ممنون براچی هست دود دادنش

دلش درد نمیکنه؟ یه شب بهش قطره دایمیتیکون بده ببین چطور میشه.

دقت کن ببین دستشو کجا میبره موقع گریه.

دندوناش سالمن؟

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

وقتی گریه میکنه بغلش کن بهش ارامش بده.شاید توی روز دعواش میکنی که شبا میترسه.چون بچه ها کارای روزمره رو شباه هم تو خواب میبینن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
آخی گناه داره خب خودت علتشو نفهمیدی؟کنارش میخابی؟منم بچه م دوسالشه اگه پیشش نباشم نمیخابه.ببین گرسنه ...

کنارش چرامیخوابم هنوز مای بیبی میشه هروقت غذابخوره یانخوره هم گریه میکنه چه سیرباشه چه گرسنه والا دیگه موندم