2777
2789
عنوان

گریه هرشب بچه دوساله دیگه کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 83 پست
اره بخداحاضرم شبی پنج شش دفعه هم درست حسابی بیدارشم کاراشوبکنم ولی باگریه پامیشه و خیلی دفعاتش زیاده

اخي عزيزم شايد ميترسه 

يا مثلا عادت كرده با جيغ صدات كنه

از اين ب بعد هربار بيدارشد اروم باهاش حرف بزن بگو اروم باش گريه نكن بذار مطمئن بشه كه هميشه هستي

البته پسر منم كوچيك بود همينطور بود چون تو اين سن بل نيستن درست ارتباط برقرار كنن نهايتا جيغ و داد ميكنن ولي الان صدام ميكنه😁 بايد صبر ايوب داشته باشيم. .... تا اين بچه ها بزرگ بشن....

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دقیقا همین مشکلو داشتیم ینی جوری شده بود بااسترس میخوابیدم

تا چشام گرم میشد جییییغ

بی دلیل

هیچی نمیخاست

دکتر هم چندبار بردیمش ولی بیفایده

آخر دیگه دو سال و نیم یا ۳سالش بود خودش یهو ول کرد

باید دوره اش بگذره😕

ینی چشماش چه رنگی بود💔
ما هم دقیقا همین مشکلو داشتیم ینی جوری شده بود بااسترس میخوابیدم تا چشام گرم میشد جییییغ بی دلیل ...

واقعا؟؟؟ دقیقا مثل من انقدرمیترسم چشماموببندم میگم الان صداجیغش میاد سردرد میگیرم 

خودبخود خوب شد 

زمان گرفتن ازشیروپوشک نبود ؟میگم یعنی ازاین دوتابگیرم خوب میشه !؟

گوششو معاینه میکنن میگن خوبه دندوناشم چهارتاجلوییا ردسیاهی ازلکه اهن داره پوسیده نیس

پسر منم بیداره،گریه نمیکنه ولی بیچاره شدم از نخوابیدنش،شیطون نیست اما خرابکاره،تی وی رو شکست البته عمدی نبود میچرخید قطار دستش بود واگنش جدا شد،میوفته رو شکمم غش غش میخنده میگه مامان عاشقتم،ولم کن بچه خوابم میاد😭😁😁😭😭😭😭

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
پسر منم بیداره،گریه نمیکنه ولی بیچاره شدم از نخوابیدنش،شیطون نیست اما خرابکاره،تی وی رو شکست البته ع ...

چندوقتشه 

ازشماشایدروزامیخوابه که شب خسته نبس بازی میکنه

واقعا؟؟؟ دقیقا مثل من انقدرمیترسم چشماموببندم میگم الان صداجیغش میاد سردرد میگیرم  خودبخود خوب ...

شاید خواب بد میبینه،دختر جون،ازش بپرس تو بازی وقتی آرومه

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

اسی دخترداییم دوقلو داره این دوتا فک کن از یسالگی تا ۹یالی هرشب تو خواب زارمیزدن .ولی جدا گانه ولی راس ساعت ی رب ب شیش صب دوتایی گریه میکردن جیغ میزدن .مامانشو بیدارشون میکرد نازشون میکرد میخوابیدن .یهفته خونمون بودن روانی شده بودم ۶صب اوج لذت خوابه اینا بیدارمیشدن میخواستم خفشون کنم😂دکتر گفته بود خواب میبینن استرس دارن در طول روز .الان خوب شدن خداروشگر 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

اسی بینیش کیپ نمیشه؟؟

من شبایی که دخترم بینیش کیپ میشه اینجوری با جیغ بیدار میشه چون یهویی حس میکنه نفس نمتونه بکشه از ته دل میزنه زیر جیغ و گریه

یه امتحان کن شبا بین دو ابرو و سر سوراخای بینیش رو روغن بنفشه بزن بیین بهتر نمیشه؟ اگ بهتر شد بدون بینیش کیپ میشه

متخصص آلرژی هم بردی تا حالا؟