2777
2789
عنوان

عفونت و درمان کمککک

118 بازدید | 9 پست

خانما من آزمایش دادم گفتن عفونت کلیه و مثانه داری ولی خارش و سوزش هم دارم عذر میخوام داخل واژنم خارش نداره بیرونش خارش داره.

ممکنه عفونت واژن هم داشته باشم؟یعنی این خارشه مربوط ب واژن باشه.

بعدش من همسرم باید قرص مصرف کنه؟اگه آره چ نوعی.

خارش پماد کلوتریمازول میده.دو نوعه یکی برای استعمال خارجی یکیم یرا داخلی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفالکسین و مترونیدازول بخورین  خارشتم بخاطر عفونت قارچیه ک ب داروخونه بگی پماد میده

یعنی عفونت ادراری خارش نداره؟

عفونت قارچی خارش میاره یا عفونت باکتریایی.من تفاوتشو نمیدونم برا مصرف دارو.

یعنی عفونت اداری خارش نداره؟ عفونت قارچی خارش میاره یا عفونت باکتریایی.من تفاوتشو نمیدونم برا مصرف ...

برا باکتریایی قرص میدن ؛ برا قارچی پماد 

همه هم میگیرن چیره خاصی نیس ولی خب نداشته باشیش بهتره 

من خودم الان ۵ ساله عفونت دارم

برا باکتریایی قرص میدن ؛ برا قارچی پماد  همه هم میگیرن چیره خاصی نیس ولی خب نداشته باشیش بهتره ...

وای من خیلی اذیت میشم این دوساله اینجور شدم.یبار میگم نکنه از کاندوم باشه.یا از همسرم.یا اینکه شلوارامو میندازم لباسشویی😐😐😐😐

وای من خیلی اذیت میشم این دوساله اینجور شدم.یبار میگم نکنه از کاندوم باشه.یا از همسرم.یا اینکه شلوار ...

فک نکنم علت خاصی داشته باشه ! من هرکاری میکنم میگیرم.. حتی دختر بودمم عفونت داشتم 

فک کنم بخاطر شلوار تنگ پوشیدنه یا شلوارهای پلاستیکی 

فک نکنم علت خاصی داشته باشه ! من هرکاری میکنم میگیرم.. حتی دختر بودمم عفونت داشتم  فک کنم بخاط ...

ن من این دوساله اسنجور قبلن یادم نمیاد یا اگه داشتم ن اذیت میشدم ن درد و خارش ک بخاطرش برم دکتر.

همیشه هم شلوار نخی بدون شو رت دارم تو خونه.

من سالهای زیادی درگیرش بودم باا ینکه بهداشت رو رععایت میکردم

تا اینکه یه روز از دستمال توالت استفاده کردن برای خشک کردن و از ان موقع خداروشکر چند ساله عفونت ندارم

قبلا یکی از دکترها گفت دستمال توالت استفاده نکنم منم متاسفانه حرفشون گوش کردم

در کنار استفاده از دستمال توالت مثل همیشه اب کافی میخورم🌹

آدم‌های بزرگ عظمت ديگران را می بينند، آدم‌های متوسط به دنبال عظمت خود هستند و آدم‌های كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران می بينند.