2777
2789
عنوان

نه روزه پریودم عقب افتاده

85 بازدید | 20 پست

واقعا حالم بده نمیدونم چرا نمیشم یه عالمه زردچوبه و زنجبیل و گرمی و خوردم انگارنه انگار 

خواهش میکنم دعا کنین زودتر پریود بشم حال روحی جسمیم خیلی بده

مجردی؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

زنجبیل باز می‌کنه 

چایی زنجبیل 

بار اوله اینجور میشی

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

زنجبیل باز می‌کنه چایی زنجبیل بار اوله اینجور میشی

میخورم دل درد دارم یکم مثلا ولی چیزی نیست

نه عزیزم یوقتام عقب جلو میشه ولی مثلا کمتر

میگن استرس عقب جلو میندازه الان چنددوزه انقدم استرس دارم بخاطر نیومدنش حالا نمیتونم اروم  باشم حالمم بده از یه طرف

میخورم دل درد دارم یکم مثلا ولی چیزی نیستنه عزیزم بعضی وقتا عقب جلو میشه ولی مثلا ۳ روز ۴ ۵ میگن است ...

چرا نگه چطور شده که اینقدر نگرانی 

ی دکتر برو برای جلو عقب 

امپول ویتامینه فک کنم بازم تحقیق کنمن دوبار تا حالا بالای ۲۰ روز عقب انداختم دکتر امپول هورمونی گفت ...

عه واقعا 

ای بابا شمام

باشه عزیزم ببینم چی میشه ایشالا امروز خودش شروع کنه 

برو دکتر میتونه بخاطر هورمون باشه دکتر یه قرص هورمونی میده خوب میشی

اخه همیشه اینجوری نیست

با استری و ناراحتی بیشتر عقب میفتاد قبلا 

اینبارم  درگیر ج ن گ 

الانم که چنروزه بخاطر نیومدنش دیگه استرس دارم