2777
2789
عنوان

بین این دوراهی باشی چیکار میکنی

150 بازدید | 10 پست

من با همکارم وارد رابطه شدم خب رابطه احساسی! نه چیز دیگه بعد هنوز دو هفته اینا گذشته ولی این آقا خیلی خنگه نمیدونم شایدم من فک میکنم اینجوریه 

اصلا حالیش نمیشه آقا وقتی دوست دخترت پریود میشه باید یکم ناز بکشی حالشو خوب کنی دوتا کار واسش انجام بدی مادی گرا نیستم ولی اینا وظیفس اصلا میگم باشه رابطه هنوز ب اونجا نرسیده ک بخواد خرج بکنه 

ولی اهمیت دادن چی بنظر خودش ک اهمیت می‌داده توجه میکرده 

بعد چون تو محیط کار بودیم شیفت شب کلا باهم بودیم من صندوق ایشون هم تو مغازه حالا کارای متفرقه انجام می‌داد مثلا من میگم آقای فلانی شام امشب زودتر بخوریم دیگه ساعت ۱ شب کی شام میخوره اصلا حالیش نمیشد ک بابا الان ساعت ۱۱ عه حداقل شام درست بکنیم 

حالا خوبه ن پولی میخواست بده نه خودش درست کنه فقط باید میرفت وسیله میخرید ک بچها درست کنن 

همین توجه کوچیکم نمی‌کرد میدونست من تا غروب خوابم بعد میام اینجا باید حداقل شام سر موقع بخورم ولی بازم بی محلی میکرد چیزیم بهش میگم بهونه میاره 

بعد این گوشه ای از کاراشه 

نمیدونم شاید من زیادی حساسم و بزرگش میکنم

چن شب پیش بهش دوباره گفتم ک اقا اینجوری نباش من خوشم نمیاد واقعا بخوام ب ینفر بگم اخلاقتو درست کن یکم ب حرفام توجه بکن چجوری تو هرکاری میکنی من متوجه میشم جاییت درد میگیره من سریع میگم چیشده و فلان چرا واسه من همچیت اهمیت داره واسه تو نه 

بعد کلی حرف گفت ک اره تو باید بمن بگی من هیچی نمیدونم تا حالا تو رابطه اینجوری نبودم من حتی رفیقم ندارم همیشه تنها بودم و ازینجور حرفا (۲۷ سالشه)

حالا  یکی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم و کلا ۱۰ روز صحبت میکردیم بعد قطع ارتباط کردیم سر ی مسائل ک واسم پیش اومد 

پسره بهم پیام داد و اینا بعد یکی دوبار اومد منو فقط رسوند تا سرکارم هر دوبار با دسته گل اومد 

پیام دادنش خداست یجوری رفتار میکنه انگار تنها دختر رو زمین منم بعد اصلا بدون اینکه ازم بپرسه یهو میاد محل کارم میبینم واسم شام گرفته با اینکه هنوز ما صدرصد قرار نیست وارد رابطه بشیم (۲۱ سالشه)

من تشنه ی اینجوری چیزا نیستم ولی ترجیح میدادم آدم خودش بفهمه و درک و شعورس برسه وقتی ینفر اینجوریه یعنی خودش خواسته پس اون ک همش حرف دوست داشتن میزنه چرا هیچ حرکتی نمیزنه آقا تو کاری نکن اهمیت دادن ک میتونی بدی 

دست من یک هفته کامل درد میکنه نتونستم برم بیمارستان عکس بگیرم سر مشکلات مالیم این آقا اصلا نپرسید ک دستت خوبه بهتر شد یا نه همینم نگفت ولی همکارای دیگم هی میان میپرسن خوبی چیزی نیاز نداری 

شما بگین من چیکار کنم جبهه نگیرین سمتم ک خیانته 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نگه مجبورت کردن با همچین آدمی که رو اعصابته تو رابطه باشی ؟ از اول یه درستش و انتخاب کن جای اینکه بخوای یکی و عوض کنی

اونم مطمعن باش اگه واسش مهم بودی همه کار می‌کرد نه اینکه بگه بلد نیستم خودش و راحت کنه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

چرا باید با پسری که دوهفتس وارد رابطه شدی بفهمه پریودی؟؟؟ شایدم خیلیا خیلی روشن فکر شدن و من تاریک فکرم 🥴🥴🥴 مابقی هم فعلا تازه وارد رابطه شدی، بذار کمی یخ طرف آب بشه بعد اینهمه انتظار نازکشیدن و لوس کردنت رو داشته باش، شوهرها هم حتی به این چیزایی که تو گفتی توجه نمیکنن چه برسه به دوست پسره موقت و گذرا 

از پسری ک دو هفته باهاشی خیلی اتتظار داری دیگه. شما بیش از اندازه بهش توجه میکنی. بعدم ادما باهم فرق دارن اخلاقا باهم فرق دارن اون پسر 21ساله احتمالا حرفه ای تره تو این روابط. چرا پسری ک دو هفته ی باهاشی باید بدونه شما پریودی؟؟ شما ی جور رفتار میکنی انگار حداقل ی ساله باهاشی 

چرا باید با پسری که دوهفتس وارد رابطه شدی بفهمه پریودی؟؟؟ شایدم خیلیا خیلی روشن فکر شدن و من تاریک ف ...

از کی تا حالا پریودی انقد چیز غیر اخلاقی شده ک کسی نباید بفهمه؟ 

چیز عادیه ایه چرا انقد بزرگش میکنین.  شوهر آدم ک دیگ شوهره باید خیلی خیلی سرتر و بهتر باشه 

سر همینه ک آدما وارد رابطه میشن ک بشناسن طرف چجوریه بعد تصمیم ب ازدواج میگیرن 

رابطه مگه دو طرفه نیست؟ تو انتظار نداری با دوست پسرش میری بیرون یجا درست درمان ببرتت حداقل ی چایی بخ ...

خودت هر حسی داره درسته   اینکه احساس میکنی زیهد براش مهم نیستی 

نباید با گفتنش خودخو کوچیک کنی  تو رابطه ای ک جدی تیست و حالتم خوب نیس  ب چ امیدی موندی ؟؟؟؟؟ مکر قراره تو  اموزش  رفتار با خانوم یاد بدی  بهش 

چراحس کردم همکارم هستین چون همین اتفاق هم برای ایشون افتاده

درکتون میکنم بعضی مردهااصلابلدنیستن درست رفتارکنن

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

از کی تا حالا پریودی انقد چیز غیر اخلاقی شده ک کسی نباید بفهمه؟ چیز عادیه ایه چرا انقد بزرگش میکنین. ...

دوس پسر با شوهر خیلی فرق میکنه، امروز از نظر دادن به پریودت شروع میکنه، روش قشنگ وا میشه، فردا ازت چیز دیگری میخواد، چون خودت این راحت بودن رو در اختیارش میذاری