من با همکارم وارد رابطه شدم خب رابطه احساسی! نه چیز دیگه بعد هنوز دو هفته اینا گذشته ولی این آقا خیلی خنگه نمیدونم شایدم من فک میکنم اینجوریه
اصلا حالیش نمیشه آقا وقتی دوست دخترت پریود میشه باید یکم ناز بکشی حالشو خوب کنی دوتا کار واسش انجام بدی مادی گرا نیستم ولی اینا وظیفس اصلا میگم باشه رابطه هنوز ب اونجا نرسیده ک بخواد خرج بکنه
ولی اهمیت دادن چی بنظر خودش ک اهمیت میداده توجه میکرده
بعد چون تو محیط کار بودیم شیفت شب کلا باهم بودیم من صندوق ایشون هم تو مغازه حالا کارای متفرقه انجام میداد مثلا من میگم آقای فلانی شام امشب زودتر بخوریم دیگه ساعت ۱ شب کی شام میخوره اصلا حالیش نمیشد ک بابا الان ساعت ۱۱ عه حداقل شام درست بکنیم
حالا خوبه ن پولی میخواست بده نه خودش درست کنه فقط باید میرفت وسیله میخرید ک بچها درست کنن
همین توجه کوچیکم نمیکرد میدونست من تا غروب خوابم بعد میام اینجا باید حداقل شام سر موقع بخورم ولی بازم بی محلی میکرد چیزیم بهش میگم بهونه میاره
بعد این گوشه ای از کاراشه
نمیدونم شاید من زیادی حساسم و بزرگش میکنم
چن شب پیش بهش دوباره گفتم ک اقا اینجوری نباش من خوشم نمیاد واقعا بخوام ب ینفر بگم اخلاقتو درست کن یکم ب حرفام توجه بکن چجوری تو هرکاری میکنی من متوجه میشم جاییت درد میگیره من سریع میگم چیشده و فلان چرا واسه من همچیت اهمیت داره واسه تو نه
بعد کلی حرف گفت ک اره تو باید بمن بگی من هیچی نمیدونم تا حالا تو رابطه اینجوری نبودم من حتی رفیقم ندارم همیشه تنها بودم و ازینجور حرفا (۲۷ سالشه)
حالا یکی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم و کلا ۱۰ روز صحبت میکردیم بعد قطع ارتباط کردیم سر ی مسائل ک واسم پیش اومد
پسره بهم پیام داد و اینا بعد یکی دوبار اومد منو فقط رسوند تا سرکارم هر دوبار با دسته گل اومد
پیام دادنش خداست یجوری رفتار میکنه انگار تنها دختر رو زمین منم بعد اصلا بدون اینکه ازم بپرسه یهو میاد محل کارم میبینم واسم شام گرفته با اینکه هنوز ما صدرصد قرار نیست وارد رابطه بشیم (۲۱ سالشه)
من تشنه ی اینجوری چیزا نیستم ولی ترجیح میدادم آدم خودش بفهمه و درک و شعورس برسه وقتی ینفر اینجوریه یعنی خودش خواسته پس اون ک همش حرف دوست داشتن میزنه چرا هیچ حرکتی نمیزنه آقا تو کاری نکن اهمیت دادن ک میتونی بدی
دست من یک هفته کامل درد میکنه نتونستم برم بیمارستان عکس بگیرم سر مشکلات مالیم این آقا اصلا نپرسید ک دستت خوبه بهتر شد یا نه همینم نگفت ولی همکارای دیگم هی میان میپرسن خوبی چیزی نیاز نداری
شما بگین من چیکار کنم جبهه نگیرین سمتم ک خیانته 🥲