2777
2789

چرا ناراضیه؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ناراضیه صبر کن فعلا بخدا فردا تا چیزی بشه،دوراز جون بیچارت میکنه

یجوری نسبت به بچه‌ها خنثیٰ هست که اصلاً بعید میدونم روزی خودش بیاد بگه بیا بچه‌دار شیم 😶 

دلم می‌خواد لااقل دلیلش رو بهم بگه تا منم قانع بشم دیگه اصرار نکنم 

خداروشکر از نظر مالی مشکلی نداریم 

ولی یکم شک کردم نسبت بهش که نکنه مشکل چیز دیگه‌ای هست ؟ 🤔 نمیدونم ... دلم نمی‌خواد بدبین باشم ولی حرف نمیزنه که منم راحت بشم . وقتی باهاش در این مورد صحبت میکنم ، همش باهام شوخی میکنه یا مثلاً الکی قلقلکم میده و از این کارا ... از طرفی خانواده‌اش هم خیلی بهم فشار میارن که چرا بچه‌دار نمیشید و شما که شرایطش رو دارید و از این حرفا 🤦 

یجوری نسبت به بچه‌ها خنثیٰ هست که اصلاً بعید میدونم روزی خودش بیاد بگه بیا بچه‌دار شیم 😶 

ببین من دوتا بچه دارم خواهرانه بهت میگم فعلا صبر کن

انقدر انقدر انقدر مسئولیت داره که واقعا باید هردو راضی باشین وگرنه دیدی جا زدو گفت من بچه نمیخواستم. به مرور عوض میشه نظرش

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

دلم می‌خواد لااقل دلیلش رو بهم بگه تا منم قانع بشم دیگه اصرار نکنم  خداروشکر از نظر مالی مشکلی ...

چجوری جلوگیری میکنی؟

حوصله داری عزیزم؟ ول کن همون پروسه زایمان و بارداری کلی زنو شکسته میکنه شما که یه بچه داری دیگه ...

من فکر کردم بچه نداره کلا

ببین من دوتا بچه دارم خواهرانه بهت میگم فعلا صبر کن انقدر انقدر انقدر مسئولیت داره که واقعا باید هر ...

من مشکلی ندارم با اینکه میگه فعلاً نه ... خب اوکی ، صبر میکنیم . مشکل من اینه که دلیلش رو بهم نمیگه و احساس میکنم یه جای کار می‌لنگه . مثلاً مادرشوهرم غیر مستقیم جلوش راجب بچه حرف میزنه یا مثلاً همین دیشب داشتیم شام می‌خوردیم ، پسر خواهر شوهرم گفت دلم می‌خواد یه پسردایی داشته باشم و همه شروع کردن به شوخی کردن راجب بچه تا عکس‌العمل شوهرمو ببینن ولی اون اصلاً انگار نه انگار ... راحت نشسته بود غذاشو می‌خورد ، حتی سرشو بلند هم نکرد 😂