آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 عنوان این لحظه رو برای همتون آرزو میکنم 204 بازدید | 21 پست دو روز پیش عکس بی بی چک فرستادم گفتید منفی امروز زدم مثبت بود خواستم بگم به هاله خیلی خیلی کمرنگ هم میشه اعتماد کردایشالله قسمت همه منتظرا خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤ 1404/07/29 | 13:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19988 میشه عکس بزاریمبارکه گلم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19988 ای خدا یاد خودم افتادم هی یادش بخیر امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
beridaaa عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 6722 مبااارکتتت باشه عزیزممم😍😍💐 مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...
زیبایفالپ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1892 مبارکه😍😍😍😍😍😍😍😍 زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 به سلامتی🧿🌹❤️ ممنون عزیزم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 میشه عکس بزاریمبارکه گلم فرستادم گلم ممنون خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 مبااارکتتت باشه عزیزممم😍😍💐 ممنونم عزیزدلم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 مبارکه😍😍😍😍😍😍😍😍 ممنون گلم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 هیچ علایمی ندارم و هر لحظه درد شدید پریود شدن دارم در حدی که پد میزاشتم 😂 خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13518 وای مبااارکه انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم بحق پنج تن بحق مهربانی و بزرگی خدا به زودی زود روزی من بشه اسمم زهرا هست برام دعا کن بی صبرانه منتظرم
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2658 وای مبااارکه انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم بحق پنج تن بحق مهربانی و بزرگی خدا به زودی زود روزی من ب ... ایشالله صاحب الزمان یاریت کنهمن پنج ماه دکتر رفتم نشداین ماه سباهدونه با عسل خوردم روزی دو قاشق به همسرمم پودر فرتی پلاس گرفتم به طور طبیعی باردار شدم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤