2777
2789
عنوان

اختلاف سنیمون

122 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من با یه نفر صحبت میکردم بعد ازش خوشم اومد خیلی اخلاقاش بهم میخورد خیلی با هم اکی بودیم ولی من فهمیدم این اقا ۵ سال از من کوچکتره اصن بهش نمیومد من فک میکردم همسنمه سر همین بش گفتم ما سن و سالمون بهم نمیخوره اختلافمون زیاده ولی نمیدونم چرا همش بش فک میکنم نمیدونم کارم اشتباه بوده یا درست‌.بعضی موقه ها خودمو سرزنش میکنم ک کاش بش وقت میدادم بعد میگم رابطمون جدی نمیشد چون سنش نمیخورد واقعاا نمیدونم ..شما جای من بودین چکار میکردین کلا بیخیال میشدین یا نه؟همش تو فکرم درگیرم با خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم با ی پسره بودم قبل ازدواج بهشششش نمی‌خورد از من کوچیکتر باشه من ۱۹ بودم اون ۱۶ 

ولی ی ریش پشم و قد هیکلی داشت باورم نمیشد 

از وقتی فهمیدم کوچیکتره دیگ نتونستم ارتباط بگیرم باهاش 

از اون ببعدم با هرکس آشنا میشدم همون دقیقه اول می‌پرسیدم چندسالته

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
خب بزرگتر باشی چطور مردا میرن با سن کم تو چرا نری یارو ۴۹سالشه با ۲۰ ساله دوسته 

اخه مردا فرق داره پسرا ک کوچکترن ب فکر رابطه جدی نمیفتن اگ سنشون کم باشه از همین نظر میگم

وای منم با ی پسره بودم قبل ازدواج بهشششش نمی‌خورد از من کوچیکتر باشه من ۱۹ بودم اون ۱۶  ولی ی ...

کار خوبی میکنی منم حساسم رو این موضوع همیشه ام کوچکتر در میاد طرف