2777
2789
عنوان

دخترم با ازدواجم‌مخالفه چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 57 پست
استارتر حالا من جات بودم فعلا عقددایم‌نمیکردم  دوسه سال محرم موقت میموندیم دخترت بزرگتر بشه ر ...

همین قصدو دارم منم نمیتونم الان دوباره وارد یک زندگی مشترک بشم اونم انقدر زود بعد طلاق

ب فکر مشاوره بودم اما بنظرتون با مشاوره میتونم دخترمو قانع کنم؟

من با دخترتون کم تفاوت سنی دارم درکش میکنم ولی اگه واقعااا مستقل هستین ازدواج نکین برا دخترتون ک سن حساسشه سخته هم نمیخاد دلتون بشکنه هم خودش دلش شکسته میشه 

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین تصمیمو دارم ک ازدواج بمونه برای چند سال دیگ ولی نمیشه ب طرفم هم بگم برو چند سال دیگ برگردیم ...

اره خوبه همین موقت رو ادامه بدید یا به نامزدت بگو عقد میکنیم ولی این شرایطمه بلاخره درک میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره بعضیام چه راحت میگن بفرست بره  من الان تو سن ۲۷ سالگی به اون بلوغ رسیدم که مشگلی نداشته با ...

دخترمو نمیتونم بفرستم

حتی اگ لازم باشه یکیو انتخاب کنم دخترمو انتخاب میکنم

ولی خب منم میگم بالخره ک چی باید زندگی کنم دگ 

نه من نمیگم تاآخر عمر تنها زندگی کنید ولی آدم وقتی بچه دار میشه باید خیلی از جاها منافع خودش رو برا ...

خب ۵۰ سالگی ک دیره اون موقع باید منتظر یک مردی باشم ک نوه داره ک☹

اره خوبه همین موقت رو ادامه بدید یا به نامزدت بگو عقد میکنیم ولی این شرایطمه بلاخره درک میکنه

خب ب نظرتون طرف مقابلم قبول میکنه ک با من ادامه بده با این شرایط ک هر ده روز دوهفته ی بار ببینیم همو؟

اگر شرایط برای چند ماه بود اره

ولی چند سال میشه

خب ب نظرتون طرف مقابلم قبول میکنه ک با من ادامه بده با این شرایط ک هر ده روز دوهفته ی بار ببینیم همو ...

بلاخره یکم شما راه بیاین یکم ایشون نمیشه که بچه رو آواره کرد یا شما همه چیو ببوسی بذاری کنار چون بچه داری میتونه اون روزها بیشتر خونه باباش باشه یا پیش پدر بزرگ مادربزرگش باشه بلاخره راهی باید باشه، نگران نباش اون آقا شرایط شما رو دیده و پسندیده با بقیه اش هم میتونه کنار بیاد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بلاخره یکم شما راه بیاین یکم ایشون نمیشه که بچه رو آواره کرد یا شما همه چیو ببوسی بذاری کنار چون بچه ...

اینطوری ک این اقا کاملا ادم معقولیه

امیدوارم ک درکم کنه

چون نمیخام واقعا ب دخترمم سخت بگذره

دخترمو نمیتونم بفرستم حتی اگ لازم باشه یکیو انتخاب کنم دخترمو انتخاب میکنم ولی خب منم میگم بالخره ...

واقعا نامادری داشتن برای من سخت بوده اونقد سخت که الان میگم پیش پدرش نفرستش پیش خودت بهتره ولی خب ادم میترسه از مشاور بپرس در مورد اینکه اینا با هم قراره تو یه خونه باشن اینکه میشه اعتماد کرد یا نه 

اگرم ازدواج نکردی نباید منتی رو سر بچه ات باشه اینجوری نشه ازش طلبکار باشی مامان من خودش چیزی نمیگفت ولی بقیه همیشه بهم میگفتن مامانت زندگیش رو فدای تو کرده قدرش رو بدون من نسبت بهشون گارد میگرفتم فکر میکردم میخوان منت بزارن یا کنایه میزنن من بچه خوبی نبودم ،، اما الان معنی اش رو میفهمم ،، دختر شما هم ارزش کارتون رو یه روز میفهمه

یک عدد چپی 

اینطوری ک این اقا کاملا ادم معقولیه امیدوارم ک درکم کنه چون نمیخام واقعا ب دخترمم سخت بگذره

انشاالله درستش میکنین. امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر  بشی جانم 🌷