2777
2789
عنوان

دخترم با ازدواجم‌مخالفه چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شرایط سختی داری🥹

خودت نباید قبول کنی دخترت تو سنی نیست که با یه مرد دیگه تو یه خونه باشن،باید بشینین با هم یه تصمیمی منطقی بگیرین یا لاقل همینطور ادامه بدین تا دخترت دانشگاه بره و سروسامون بگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم نمیخوادتوروازدست بده ازاونطرف نمیخواددلتوبشکنه اگه واقعاتوان مالی داری ومستقلی بخاطردخترت بگذربخدابچه هاگناه دارن بخواست خودشون نیومدن  مااوردیمشون حالاکه پدروظیفه اش تویک شبه توهم این کوتاهی رودرحقش نکن

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒
باباش کلا یاد نمیبرتش پیش خودش جدیدا ازدواج کرده بعد ازدواجش هر ده روز یا دوهفته یبار میبرتش پیش خو ...

من جای شما باشم دخترمو پیش خودم نگه میدارم و ازدواج نمیکنم

بنظرم ازدواج مجدد مهمتر از سلامت روانی و آینده بچه تون نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم نمیخوادتوروازدست بده ازاونطرف نمیخواددلتوبشکنه اگه واقعاتوان مالی داری ومستقلی بخاطردخترت بگذربخدابچه هاگناه دارن بخواست خودشون نیومدن  مااوردیمشون حالاکه پدروظیفه اش تویک شبه توهم این کوتاهی رودرحقش نکن

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒
به دخترت حق میدم سخته بخاد مادرشو کنار کسی جز پدرش ببینه  ولی بنظرم اگ قصدتون جدیه ی جوری دختر ...

قصدمون جدیه اما من ب دخترمم گفتم وقتی باهاش رفتو امد نکنم وقت نگذرونم چطور میتونم بشناسمش دقیقا

ی بار گند زدم ب زندگیم