2777
2789
عنوان

دخترم با ازدواجم‌مخالفه چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 57 پست
اره چون میگ ازدواج کنی دائم پیشمونه ولی اینطوری میگ فقط وقتایی ک من نیستم بیاد

خوب نیست یه آدم غریبه را بیاری تو خونه 

بچه گناه داره حریم خصوصیش باید حفظ بشه 

باهاش باش ولی تو به خونه زندگی نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم درست نیست وقتی دخترتون ۱۵سالشه و میخواین باهاتون زندگی کنه مجدداً ازدواج کنید همه جوانب رو بس ...

یعنی من ک ۳۰ و خورده ای سال سنمه دگ حق زندگی ندارم؟

دخترم سه سال دگ خدا بخاد میره داشگاه بعدشم حالا ازدواجش

من تا اخر عمرم محکوم ب تنهاییم؟

دخترت با رابطتت مشکل نداره فقط با ازدواجت مشکل داره جالبه 

اره بعضیام چه راحت میگن بفرست بره 

من الان تو سن ۲۷ سالگی به اون بلوغ رسیدم که مشگلی نداشته باشم با ازدواج مجدد مامانم یه خواستگار سرهنگ داره من همش اصرار میکنم خودش نمیخواد😐😂😂

یک عدد چپی 

سعی کن راضیش کنی نشد بفرست بره پیش پدرش 

دلم نمیاد اخه

پدرش محبت نمیکنه بعد این ک انقد از رفتار پدرش میترسه ک

من و اون باهم توی اون خونه زجر میکشیدیم دلم نمیاد دوباره بفرستمش ب اون جهنم😔

یعنی من ک ۳۰ و خورده ای سال سنمه دگ حق زندگی ندارم؟ دخترم سه سال دگ خدا بخاد میره داشگاه بعدشم حالا ...

نه من نمیگم تاآخر عمر تنها زندگی کنید

ولی آدم وقتی بچه دار میشه باید خیلی از جاها منافع خودش رو برای راحتی بچش نادیده بگیره

دخترتون الان ۱۵سالشه نهایتا تا ۳۰سالگی بخواد ازدواج کنه و بره دانشگاه شما حدوداً ۵۰سالتونه بازم وقت هست برای ازدواج مجدد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دلم نمیاد اخه پدرش محبت نمیکنه بعد این ک انقد از رفتار پدرش میترسه ک من و اون باهم توی اون خونه زج ...

خوب با شما راه بیاد دخترتون هم آسایش میخواد هم نره پیش پدرش...شما هم حق زندگی دارید تا آخر عمر که نمیتونید تنها باشید 

چه شرایط سختی داری🥹 خودت نباید قبول کنی دخترت تو سنی نیست که با یه مرد دیگه تو یه خونه باشن،باید ب ...

منم همین تصمیمو دارم ک ازدواج بمونه برای چند سال دیگ ولی نمیشه ب طرفم هم بگم برو چند سال دیگ برگردیم

الان محرم هستم موقت باید بشناسمش ک چجور مردیه

مث زندگی اولم نشه