2777
2789
عنوان

من‌دیگه‌نمیتونم‌ازدواج‌کنم‌بخاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 56 پست
ینی نزول پیدا کردن؟

خیلی مثلا‌قبلا‌‌چیزای‌از سرد بودن مردیادست بزن نداشتن‌مرد واسم معیار بود

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره اینکه یکی شوهرش بده دلیل نمیشه همه اینجوری باشه

هرتایپکی‌مبینم‌بد نوشته

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

منم دیگه خسته شدم 😞😢 از ازدواج یه غول ترسناک ساختن که فقط ضرر داره

هی خاهرچی بگم

یه چیزی رو یادم رفت بگم استارتر، ما تو این 17 سال زندگی. هر دعوایی شده. نذاشتیم خانوداه ها بفهمن خود ...

اره مشاور ها همینو میگن دقیقا که مساعلو بین خودتون حل کنید

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

ولي استارتر بعنوان كسي كه دوتا ازدواج داشتم بهت خواهرانه ي توصيه ميكنم:

اول با پسري كه نميتونه در حد زندگي خونه بابات فراهم كنه ازدواج نكن چون بعداً سرخورده ميشي به مقايسه مي افتي و سرافكنده ميشي از دوست و فاميل فراري ميشي و دور از جون خيانت و الباقث داستان ها

دوم اينكه مدتي وقت بزار و طرفت رو چلنج كن واقعيت هاشو بشناس با ايشالا ماشالا و بعداً عوضش ميكنم زنش نشو

سوم براي همه زندگي ها فراز نشيب هست مهم اينه شوهرت كالاي ازدواج باشه و شماهم همينطور

اصلاااا احساساتي تصميم نگير عقل رو واسطه كن و اگه پدر مادرت مخالفت با كسي كردن شك نكن ي علتي داره هيچكس مثل خانوادت نميشه گاهي شرايط جوري ميشه كه شوهرت اگه آدم خوبي نباشه ميتونه غريبه ترين آدم زندگيت باشه.

الهي بختت سفيد باشه گلم

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خیلی مثلا‌قبلا‌‌چیزای‌از سرد بودن مردیادست بزن نداشتن‌مرد واسم معیار بود

و الان چی معیار هست؟

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
اول اینکه نصفشون الکی هست و برای پربازدیدی هستش نصفشون واقعی دومش هم خیلی ها اینجا با شوهرشون زندگیش ...

به‌دلم نشست توخاکت ازبهشت اومده🥲

یه چیزی رو یادم رفت بگم استارتر، ما تو این 17 سال زندگی. هر دعوایی شده. نذاشتیم خانوداه ها بفهمن خود ...

بهترین‌کارو‌کردین

کسی اینجا جرات نمیکنه از خوشی هاش بگه ی عده عقده ای میخورنش .میگن دل شکستین اینجا خانم بد بخت هست چرا با پز دادن باعث ناراحتی ی عده میشید وای ی خانمی چت دلبری شوهرش رو گذاشته بود ب گ و ه خوردن انداختنش .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
به‌دلم نشست توخاکت ازبهشت اومده🥲

ماچ 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
کسی اینجا جرات نمیکنه از خوشی هاش بگه ی عده عقده ای میخورنش .میگن دل شکستین اینجا خانم بد بخت هست چر ...

دقیقا

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!