2777
2789
عنوان

من‌دیگه‌نمیتونم‌ازدواج‌کنم‌بخاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 56 پست

خب من الان بیام بگم شوهرم خیلی در خق خودم خانواده م خوبه یسریا میان میگن چراااا جار میزنی آدم دلش میگیره و ... 

اینه که فقط بد میگن.

ازدواج کنین سختیااای دنیارو دوتایی باهم پیش ببرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی اینکه 

یکی رو میشناسم اول ازدواجش همش دعوا 

هرروز قشون کشی که فامیلا بیان وساطت 

همش بی احترامی 

توهین دو خانواده به هم 

تا بعد دوسال دختره گفت بذار بچه بیارم 

بچه بدنیا اومد الان دو تاشون عاشقانه همومیخوان

امسال هم یکی دیگر بدنیا آوردن 

بذاری بازم بچه میارن  

فقط میخواستن خانواده ها رو به جون یکدیگر بندازن 

درخواست دوستی ندین   

خب با اگاهی ازدواج نمیکنن..پایه و اساسشون منطق و احترام نیست..با عشق ازدواج کردن خوبه ولی نه دیگه یجور چشماتو ببندی رو همه چی چون اتیش عشق کم کم سرد میشه و ب دوس داشتن تبدیل میشه باید حفظش کنی:))))

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست  
خوشی گفتن نداره چشم میشن  روزای بدبختی همه زار میزنن والا  تو روزای خوشی حتی به پدر و ما ...

زندگی‌همیشه‌بالا‌پایین‌داره‌ولی‌‌ادم بایدچشماش‌خوبیارو‌بینه 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

اول اینکه نصفشون الکی هست و برای پربازدیدی هستش نصفشون واقعی دومش هم خیلی ها اینجا با شوهرشون زندگیشون عالیه ولی نمیگن چندباری هم تایپک زدن در مورد،اینکه شوهراشون خوبه زندگیشون خوبه، یه سری،ها اومدن زهرمارشون کردن یه سری ها هم گفتن بعد چند روز،گفتن اینا اتفاقات بدی واسمون افتاد چشممون زدن دیگ جرعت نمیکنن بیچاره از زندگی خوبشون بگن اینجا مثل اینکه فقط باید از بدبختی بگی اینجا رو جدی نگیر کلا خیلی زندگیشون عالیه خیلی ها هم ازدواج میکنن خوشبختن نزار فضای اینجا و حرفاشون روت تاثیر بزاره

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
اینا غماشونو میارن واس ما کادو ها و ... بقیه چیزای سانسوری رو میذارن برا خودشون🙊🙉🙈

😂😂😂دقیقا

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

خوشیا کمتر دیده میشه عزیزم ولی مشکلات مثل  کوه بزرگ نشون داده میشن .انتخاب درست وعاقلانه ای داشته باشی چرا نتونی ازدواج کنی؟

از طرفی اگه پول قیافه موقعیت اجتماعی فرهنگی خانوادگی خوبی داشته باشی ۹۹درصد ازدواج خوبی میکنی .باید از هر نظر بتونی خودت رو بالا بکشی درس بخونی تحصیل کنی شاغل بشی هنری یادبگیری درآمد خوبی داشته باشی .

منظورم شما نیستی ولی بعضیا میشینن تو خونه بدون تحصیلات یا زیر دیپلم شوهر میکنن انتظار دارن ی مقام رسمی کشوری لشکری بیاد بگیرشون .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

عزیزم اینجا هرکی مشکل داره میاد میگه که اروم بشه وگرنه اینجوریام نیست...منم شوهرم خوبه.راضیم ازش...ببین سایت مثلا دقیقه ای هزارتا بازدیدکننده داره بیست نفرمیان ازشوهروزندگیشون بد میگن واین دلیل نمیشه و درست نیست که شما اون۹۸۰نفر دیگه رو نادیده بگیری فقط اون بیست نفرو ببینی

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

همین الان صدای کتک زدن و دعوای همسایمون میومد ... زنشو میزد که تو دخترمو خراب کردی ج نده کردی ...

کسی نیست بگه آخه مردیگه احمق تو پس چیکاره ای ..تو پدری کن برا دخترت تا دخترت نره دنبال محبت از دیگران ... مرده هفته ای یک شب خونشون میاد همون شب تا نصف شب دعوا و کتک کاری داره... 

خیلی دیدیم برای فرار از زندگی کوفتی که بابا شون براشون درست کرده زود ازدواج میکنن تا از شر اون زندگی و دعوا هاش خلاص بشن ولی بدتر میوفتن تو یه زندگی بدتر با شوهر 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡