2777
2789

هررر گیره ای که استفاده میکنم روسری و شالمو نخ کش میکنه واسه شما هم همینطوره؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

هم به جنس گیره ربط داره هم جنس روسری

بعضی گیره ها اصلاااا نخ کش نمیکنن و گرونترن.حدود ۱۰ ۱۵ تومن ساده اش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گیره روسریامو نخکش میکرد الان چند ساله از سوزن ته گرد استفاده میکنم خیلی عالیه محکم و سف نگه میداره حالت کوک میزنم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
محجبه نیستم ولی از اینایی بخر که سرش مثل توپ هست.. دیگه نخ کش نمیشه

ممنون عزیزم میشه عکس بزارید؟ من هر مدلی استفاده کردم نخ کش کرده

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

منم گیره روسریامو نخکش میکرد الان چند ساله از سوزن ته گرد استفاده میکنم خیلی عالیه محکم و سف نگه مید ...

گلم سوزن که بدتره سوراخش میکنه میترسم به تو گلو و سرو صورتم نمیره؟

من از این مدلای شبیه پنس،اما کاملا ساده استفاده میکنم. هیچ آویزی نداره

میشه عکس بزاری گلم؟

ممنون عزیزم میشه عکس بزارید؟ من هر مدلی استفاده کردم نخ کش کرده

من که ندارم عزیز دلم

اولشم گفتم محجبه نیستم. ولی دیدم مدل سنجاق سر هست ولی سرش یه گوله کوچولو داره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من که ندارم عزیز دلم اولشم گفتم محجبه نیستم. ولی دیدم مدل سنجاق سر هست ولی سرش یه گوله کوچولو داره

عزیزم منظورم عکس نتی بود به هر حال ممنونم😘

گلم سوزن که بدتره سوراخش میکنه میترسم به تو گلو و سرو صورتم نمیره؟

نه اصلا عالیه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
ای دستت درد نکنه  اسی همینا رو میگم

ممنون عزیز دلم از همینا میزنم بازم نخ کش میکنه البته کمتر از زنگوله دارا