2777
2789
عنوان

آریتمی قلبی وبارداری

616 بازدید | 25 پست

کسی بوده توبارداریش متوجه بشه دچارآریتمی قلبی شده؟

من ۲۵هفتمه،ضربان قلبم بعضی موقع ها انگار می ایسته،😔

وقتی دستمو میزارم رونبضم ده تا منظمه یهو می ایسته بعد دوباره میزنه انگار گیرمیکنه😔😔،وقتی می ایسته نفسم بالانمیاد

سزارینی هم هستم ،چی میشه حالا..

قرص فشارهم میخورم،قبلا نوارقلب دادم مشکلی نبود

من داشتم ، اما برعکس شما

خیلی تند میشد ، میرفت بالای صد ، فقط هم با آمپول میاوردمش پایین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما تو زمان بارداریم بهم گفتن آریتمی قلبی دارم 

دکتر من دکتر ندا مهرعلیزاده بود 

تحت درمان قرار گرفتم

خیلی دلسوزه و خیلی بهم کمک کرد

خداروشکر حالم خوبه الان و بچم بدون مشکل به دنیا اومد 

شماره مطبشو دارم 

07136146518

سلام دوستم خوبی 

قلب شمام اینجوری بود که یه وقفه بین ضربان قلب بود؟ یه ضربه جا میندازه. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلبم جمع میشه باز میشه. من 32هفتم الان چند روزه خیلی اذیتم. اکو و نواذم دادم. ولی درمان هورمونب دارم دیگه. شیاف و امپولو اینا. دکتر میگه واسه ایناس ولی من خیلی میترسم. 

شما جی کار کردی خوب شدی؟قبل بارداری ام اینجوری بودی؟

سلام دوستم خوبی  قلب شمام اینجوری بود که یه وقفه بین ضربان قلب بود؟ یه ضربه جا میندازه. یه حسی ...

سلام عزیزم،اره من دقیقا عین توبودم،نه قبل بارداری اونطوری نبودم، من باقرص متورال اوکی شدم ،شرایط روحی هم تاثیر داره،سعی کن تنش نداشته باشی.. 

بعد زایمان خوب خوب میشی 

سلام عزیزم،اره من دقیقا عین توبودم،نه قبل بارداری اونطوری نبودم، من باقرص متورال اوکی شدم ،شرایط روح ...

چقدم بده. من چون قبلا ام این مدلی بودم میدونم چیه. ولی یه مدت بود مدت نه. مثلا تو بارداری شش ماه اول هیچی نبود. بعد یکم بود از هفت ماهگی که شکمم بزرگتر شد بیشتر شد. جالبه شبا به پهلو باید خوابید. وای اصلا مگه میشه اخه. خودمو باز میکنم که فششار رو قلبم نباشه بتونم بخوابم. بیشترم میترسم راستش. وگرنه قلب سالمه... 

شما اکو دادی اون موقع؟ پس با زایمان شرایط خوب میشه. با جندتا دکترم مشورت کردم. همه میگن طبیعیه ولی میدونی قلبه دیگه ادم میترسه

چقدم بده. من چون قبلا ام این مدلی بودم میدونم چیه. ولی یه مدت بود مدت نه. مثلا تو بارداری شش ماه اول ...

نه عزیزم نترس ،اره من تو بارداری اکو دادم مشکلی نبود ،فقط گفت دریچه ی قلبت یکم شل شده که اونم اصلا بیماری حساب نمیاد خیلیا اینجورن،زیاد توخواب اینور اونور نشو بندناف خدای نکرده میپیچه بهش

نه عزیزم نترس ،اره من تو بارداری اکو دادم مشکلی نبود ،فقط گفت دریچه ی قلبت یکم شل شده که اونم اصلا ب ...

مرسی جواب دادی. انشاالله به سلامتی این روزها ام تموم شه. و خداکنه خوب شم. 

خواب بدترین قسمته. همش یه طرفم فلجه. یه بالشت پشتم میزارم تکیه میدم یکم بهش تا کمرم اروم شه. سعی میکنم خیلی اینور اونور نشم مثلا.