پسرمنم لکنت داره ۱۰ سالشه از۳سالگی لکنت داشت. ومثل شما گفتاردرمانی هیچ اثری نداشت. پسرمن به شد ...
خدا حفظش کنه
پسرمنم ۶ ماه میشه کلاس رزمی میره و مدال طلای کشوری اورد
شما دیگ گفتار درمان نبردین؟
با شروع مدرسه ها بهتر نشد عزیزم ؟ چون روخوانی داره
پسر شمام ترسید ؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پسرمن تاسن پ۵سالگی واضح صحبت نمیکرد. بعضی حروفها اشتباه میگفت پارسال گفتاردرمانی یک دوره ۱۲جلسه بردم. دیگه نبردم. روخوانی کتاب کاملا روان میخونه. بیشترین مشکلش اینه که نفس کم میاره توی حرف زدن ودورازجون انگار داره خفه میشه.نترسیده ازچیزی. ولی اضطراب داره. باکوچکترین مشکلی به طور وحشتناکی استرس میگیره.یک ماه پیش هم از عطاری ۲تاداروی گیاهی برای لکنت گرفتیم نمیدونم چی بود. یکیش صبحا ناشتا با ۶قاشق مخلوط میکردم. ویکیش عصرها( اسمش مومنایی بود با اب وعسل قاطی میکردم میکشیدم روی زبونش..توی اینترنت سرچ کن). طبق دستور عطاری بهش دادم.به نظرم اون هم اثر داشت. ولی درکل نسبت به بچگیش بهتر شده. انشالله پسرشماهم خوب میشه.بذار بلند بلند وکلمه کلمه قصه بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی ریزش مو دارم موهام روی فرش ریختن خیلی هرچی جارو میزنم بازم هستن چطوری جمعشون کنم ؟بعدش سنگ اوپن یا هرچیزی که تمیز میکنم رددستمال میمونه چیکار کنم هم برق بزنه هم رد دستمال نمونه ؟توی کابینتا و روشون و جاهایی مثل پشت گاز و کناره هاش و حتی جاهایی از خوده گاز که چربیه کهنه هست رو چطوری تمیزکنم .چون گردن درد دارم نمیتونم دستمو زیاد فشار بدم .ممنونم ازتون .
سلام .میشه به منم کمک کنید . من خیلی ریزش مو دارم موهام روی فرش ریختن خیلی هرچی جارو میزنم بازم هست ...
سلام میتونید با یه فرچه کوچیک موهارو جمع کنید از رو لباس یا قالی یا هرجایی.واسه چربیا هم پاک کننده چند منظوره من یکی دارم نانو هستش محشره میزنم ب چربیا بعد چند دقیقه میبینم چربیا دارن مثل قطره اب میان پایین منم دست درد دارم این واقعا محشر بوده واسم
من یه عمه پیر دارم که پادرد داره و به زحمت راه میره و دستهاش هم به شدت میلرزه ولی خونه زندگیش عین یه ...
چرا باید خجالت بکشید راحت باشید
زندگی رو سخت نگیرید چه بسا ادمایی ک به ذره لکه هم حساس بودن و نتونستن از زندگیشون لذت ببرن؟؟!!! نمونهش زندایی خودم همیشه روی فرشهارو با ملافه سفید میپوشوند تا وقتی مهمون میاد فرشا برق بزنه ... تا اینکه تو سن کم بیماری گدفت فوت شد
🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
پسر دایی منم یه گربه اومده بود جلوش تو تاریکی ترسیده بود لکنت گرفت خوب شد نترس خدا بزرگه خدا شفاش بد ...
الهی آمین عزیزم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پسرمن تاسن پ۵سالگی واضح صحبت نمیکرد. بعضی حروفها اشتباه میگفت پارسال گفتاردرمانی یک دوره ۱۲جلس ...
الهی شکر ک بهتر شده عزیزم
بله منم باید بذارمبرام قصه بگم یکم حوصلم نمیکشه اما کلمه کلمه باهاش حرف زدن رو تمرین میکنم بهتر شده خداروشکر
قبل صحبت کردنش ام ام میکنه قبلا زیاد تر بود