@khatoon9 عزیزم تو اون تاپیک چیزی گفتی بهم تعطیل شد خواستم بگم جانم چیزی گفتین بهم 🙏
برای لکنت پسرم بود
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نگران ک چ عرض کنم روزو شب نمونده برام 😭😭😭😭😭😭😭 پسرمن ترسید از بحث منو باباش لکنت گرفت ۲،۳ سال ...
عزیزم من این روش رو امتحان کردم تاحد زیادی جواب گرفتم ان شاء الله توهم جواب بگیری گلم.بدون اینکه به لکنتش اشاره کنی ،بهش بگو بیا یه بازی انجام بدیم ازین به بعد.بازی روباتی.بعد باهم روباتی صحبت کنید اینجا نمیشه وویس گذاشت که دقیق بهت بگم ولی تو فیلم و کارتنا زیاد دیدیم، مثلا میگی بیا اینجا پسرم با اون مدل آهسته و قطعه قطعه که روباتا میگن.تا برگشت به حالت عادی بگو مگه روبات نبودیم.بعد هم تو مواقع استرس زا آرومش کن و بگو بیا اروم صحبت کنیم.و اصلا اجازه نده کسی بهش بگه و به روش بیاره.خوب میشه باعنایت خدا نگران نباش..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بعلت مرگ خواهرم اینجوری شد بعدش ی بحثیم کردیم حس میکنم از اونم هست
منم دارم همین کارهای دکتر رو میکنم اما فعلا ک ۵ سالشه و ۲ ساله درگیر لکنته بهنر شده اما خوووب خووووب نشده
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم من این روش رو امتحان کردم تاحد زیادی جواب گرفتم ان شاء الله توهم جواب بگیری گلم.بدون اینکه به ...
بله چشم عزیزم انشالله ک منم نتیجه بگیرم دعاش کنید
ممنون از روش خوبتون تاحالا امتحان نکرده بودم تشکر🙏🙏🙏🙏
خوب میشه عزیزم،نگران نباش،روانشناسا،یه چیزی میدونن که میگن جلوی بچه هادعوانکنید،چقدرروحیه این طفل م ...
واقعا خیلی حساسه
من اصلا نمیدونستم وگرنه خیلی بییشتر رعایت میکردم همش ۲۰ سالم بود 😔