2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87507 بازدید | 396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پربازدید شد برای شفای لکنت پسر ۴ سالم صلوات میفرستید🙏🙏🙏🙏

دوست عزیز برادر منم تو سن 4تا 6سالگی لکنت داشت درصد زیادی از پسر بچه ها تو این سن لکنت میگیرن 

سعی کنید مسخرش نکنید 

جملات رو بذارید خودش تکمیل کنه 

باهاش کلمات رو کار کنید 

نگران نباشید معمولا خوب میشن به شرط اینکه مسخره نشه

منم دقیقا مثل شما کار میکنم اما خونه ام داغونه بنظر خودم منم روزی یه بار سرویسا . دو بار جارو.گاز و ...

مگه میشه تمیز نباشی عزیزم!

خووت این حس رو داری چون فکرمیکنی کمه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دوست عزیز برادر منم تو سن 4تا 6سالگی لکنت داشت درصد زیادی از پسر بچه ها تو این سن لکنت میگیرن  ...

نه تحت هیچ شرایطی نمیذازم کسی مسخرش کنه حتی خودشم نمیدونه لکنت داره

اما پسر من ترسید اینجوری شد از ۲،۳ سالگی میترسم باهاش بمونه😭😭😭😭

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامانم به شدت تمیز و با سلیقه حتی من با ۱۹سال سن لباس هامو با انتخاب مامانم میخرم بس ک باسلیقس

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

یه چیزی بگم کرک و پرتون بریزه خاله ام تو روستاست تمام ظرف های روحیش مثل استیل برق میزنه زیر پای حیوونا تو طویله رو جارو میزنه روزی دو بار . ظرف غذای مرغ و جوجه اش اینقدر تمیزه باور نمیکنید . اما اعتراف میکنم من در حد معمولی هستم . الیته بیچاره خالم خیلی مریصی هم گرفته بابت این همه وسواس