2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87507 بازدید | 396 پست
خواهرم  روزی دوبار دیوارو میزو کابینت همه جا دستمال کشی میکنه حیاط میشوره جارو میکنه 😶

من روزی یکبار کف خونه و کابینت ها رو دستمال مرطوب میکشم اما هیچ وقت تمیز نیست سربرمیگردونی میبینی بچه ها یه چی ریختن 

من یه عمه پیر دارم که پادرد داره و به زحمت راه میره و دستهاش هم به شدت میلرزه ولی خونه زندگیش عین یه دسته گل همیشه تمیز و مرتبه. خودش، غذاهاش و... همیشه عالیه. وقتی میرم اونجا از خونه خودم خجالت میکشم. چون من کارمندم و اغلب آخرهفته ها میتونم به خونه برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صفحه ۸ اومدم الان بقیه اش رو هم می خونم

فقط دوستان باسلیقه بگید کشو و کمد ها رو چجوری تمیز و مرتب نگه می دارید..من واقعا نمی دونم چجوریه..

بعد هم یه نکته ای که هست من دو نفر رو می شناسم که ۷ ساله عروسی کردن و بچه هم ندارن پولدار هم هستن..ادعای تمیزیشون هم می شه..به نظر من این بندگان خدا اولا بچه های ندارن که ریخته پاچ کنه و باعث بی نظمی بشن ...دومن ماهی یکی دو بار یه بنده خدایی میاد کمکشون می کنه....

یا یکی هم هست می گه من خیلی تمیزم اما مجرد۵ و کلا کسی رو ندااااره بخواد باعث حتی یک ذره بی نظمی در زندگیشون بشه...

این نکته ها رو هم باید لحاظ کنیم دیگه

شرط این که طرف شاغل باشه و تمیز باشه یا کمِ کم دو تا بچه داشته باشه و تمیز باشه

بچه هایی هستن که اصلا نمیذارن مادر حتی نفس بکشه چه برسه بخواد به نظافت خونه برسه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من روزی یکبار کف خونه و کابینت ها رو دستمال مرطوب میکشم اما هیچ وقت تمیز نیست سربرمیگردونی میبینی بچ ...

خواهرم ۳ تا بجه داره 

وسواس هم داره 

عمه ام روزی دوبار توالت رو با جرمگیر میشوره  حالا دیگه نمیدونم چند بار با آب خالی بشوره ! ظرف بسوری پشت سرت میره ظرفارو میشوره  خودشو داغون میکنه 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

[خدا نکنه وای من مجردم کنکوریم تو خونه هیشکی از ترس من جرات نداره ن ب اتاقم نزدیک بشه ن دست ب هییچچ .. گلم شما که  کنکوری هستی چرا زمان به این مهمی رو میای اینجا هدر میدی بیشتر به آینده  فکر کن عزیز دلم 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 

مادرشوهر خدابیامرزم یعنی من وسواس و تمیز مثلش ندیده بودم با سن بالاش و بیماری و دست و پادردش همیشه خونش تمیز و مرتب مثل دسته گل بود 

اخرشب هرشب عادت داشت قبل پهن کردن رخت خوابا یه جاروبرقی بکشه بعد بخوابه بیصداشم خریده بود هیچکس اذیت نشه

ولی ما ۴تا عروساش معمولیم یعنی به گرد پاشم نمیرسیدیم

تهرانم گفتار درمان دوجا بردم پسرم بدتر شد استرسی شد جای خوب سراغ ندارم 😔😔😔 کلی نذرو نیاز کردم خو ...

پسرمنم لکنت داره ۱۰ سالشه از۳سالگی لکنت داشت. ومثل شما گفتاردرمانی هیچ اثری نداشت.  پسرمن به شدت مضطربه.مهمترین راه آرامشه.  یه مدت خوب میشد دوباره برمیگشت.الان یه مدته کلاس رزمی میره خیلی بهتر شده.

پارسا پسرمامان😍