2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بدترین درد دنیا بی مادریه .مادرم فوت شده خواهر هم ندارم چقدر دلتنگ مادرمم چقدر دلم گرفته .کاش مامانم بود میرفتم پیشش زنگم میزد .خدا هیچ دختری رو به درد من گرفتار نکنه

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

وای بدترین درد دنیا بی مادریه .مادرم فوت شده خواهر هم ندارم چقدر دلتنگ مادرمم چقدر دلم گرفته .کاش ما ...

منم خواهر ندارم،شهر غریب....خیلی میفهممت

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
با اینکه زندگیمون بد بود ولی خیالم نبود چون اون بود با تمام خوبی ها و بدی هاش دلم بهش گرم بود

مادر یک عشق خالص و بی انتهاس،وجودت از وجودشه....امنه...بی همتاست...دنیا ادم بهت محبت کنن اندازه سرسوزن محبت مادر دلی نیست انگار،تنها کسیکه با خوشیت واقعی خوشه و با غمت واقعی غمگین،الهی من فدای دلواپسیاش بشم که خیلی وقتا بی درک بودم و پیشش گلگی کردم از زندگی از دغدغه هام.....مادر من خیلی مرد بود،مظلوم ولی قدرتمند،عاشق ولی ساکت،کوه بود ولی ضعیف....الهی در بین تمام مادران آسمانی نور بباره به قبرش الهی روحش قرین رحمت الهی باشه در آرامش خدایی،الهی خدا ببخشه تمام گناهانشو و روحش و دعاهاش ضامن ما باشه پیش پرودگار و آمینی باشه برای خواسته هامون....پارتیه ماها پیش خدا یکم قویتره چون دلمون شکسته

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....