2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87471 بازدید | 396 پست
عزیزم    

♥️🙁

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یعنی ناراحت نباش دیگه خوبه بگم الفاتحه    

یعنی ناموسا پاره😹😹😹😹💔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دستگاه بخوردقولودارم گلم که زمستون هابخورگرم روشن میکنم تابستونابخورسرد..رایحه اسطوخودوسم پاکتی هست ...

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردین🌹 

من تو بخور سرد فقط گلاب یا بعضی وقتها اکالیپتوس میریختم من بخور سرد و گرم جدا دارم 

دوست دارم حتما میخرم  مرسی خانومی❤️

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
یعنی ناموسا پاره😹😹😹😹💔

جووون تو فقط بخند هرکس هم بهت چیزی گفت فقط منو صدا کن خودم میام سروقتش  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
جووون تو فقط بخند هرکس هم بهت چیزی گفت فقط منو صدا کن خودم میام سروقتش    

باشه مادرشوهر😹

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردین🌹   من تو بخور سرد فقط گلاب یا بعضی وقتها اکالیپتوس میریختم ...

خواهش گلم رایحه یخوشبویی هست..

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
باشه مادرشوهر😹

چاکر شما.مگه منو تو باب کنیم توی سایت مادر شوهر خوب ودوستی  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
یه جاری دارم خیلی تمیزه. میرم خونشون اصلا راحت نیستم. باید دست به سینه بشینی.خیلی سر وسایلش احساس می ...

چقدر شبیه منه🥴🥴🥴🥴 البته من به مهمون یا بهشون چیزی نمیگم ولی خودشون توی خونه ی من معذبن 

چاکر شما.مگه منو تو باب کنیم توی سایت مادر شوهر خوب ودوستی    

فدای تو🙂♥️

خواهرم 

روزی دوبار دیوارو میزو کابینت همه جا دستمال کشی میکنه حیاط میشوره جارو میکنه 😶

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست