2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87475 بازدید | 396 پست
خانواده شوهرم خیلی تمیزن همه چی تمیز و مرتب سر جاشه کشوها کابینتا همیشه تمیز ولی من هرچقد تمیز کنم ب ...

خانواده شوهرمن خواهرشوهرم وخاله هاش  اینجورن ولی منم‌مث شما اصن نمیتونم مث‌اونا باشم🥲حالا خوبه شهرامون جدان دیرب دیرمیان .نکه کثیف باشم اونا خیلی تمیزن دیگ 

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداشم با این که دوتا بچه کوچیک داره ولی خونش همیشه برق میزنه از تمیزی.شیرالات سرویسهاش هیچوقت حتی یه لکه کوچیک هم روشون نیست.همه چیز مرتب وتمیز.البته داداشمم خیلی بهش کمک میکنه.من خودم وسواسی ام و خونم خیییلی تمیزه ولی هر وقت خونه داداشم میرم فرداش باید تمیز کاری کنم😅

یه جاری دارم خیلی تمیزه. میرم خونشون اصلا راحت نیستم. باید دست به سینه بشینی.خیلی سر وسایلش احساس میکنم میترسه. همش استرس داری یه آشغالی چیزی نریزه زمین. بچه های من که از روی مبل تکون نمیخورن. یعنی خودم بهشون گفتم چون ممکنه یه خرابکاری کنند.برای شام دعوت میکنه نمیگذاره اصلا پاتو دم آشپزخونش بذاری میگه فردا بیکارم خودم جمع میکنم. من خونش کلا معذبم و این مدلی دوست ندارم

خودم دوست دارم مهمون میاد خونم بهش خوش بگذره. سر وسایلای زندگی م هم اصلا نمیتریم. وسیله برای لذت بردن و خراب شدنه

احساس میکنم آدمای اینجوری کلی وقت و انرژیشون سر تمیزکاری و وابستگی به اسباب و اثاث زندگیشون تلف میشه

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

ببینید تمیزی نباید به این معنی باشه که خودمونو مریض کنیم من قبلا خیلی خودمو اذیت میکردم ولی سعی کردم روشهامو تغییر بدم در عین حال خونمم تمیز نگه دارم مثلا ما دونفریم چه لزومی داره همیشه خونرو جارو بکشم سعی می کنم از روش‌های جایگزین استفاده کنم مثلا وقتی داریم چیزی می خوریم زیرمون یه چیزی پهن کنم تا آشغال روی فرش نریزه اگه حس کردم جایی آشغال هست فقط همونجارو یه نبتون بکشم بخدا با این سنم دست درد گرفته بودم الان بهترم  

یه دعا نویس خوب پیدا کن دعا بنویس ترسیده 

کسیو سراغ ندارم متاسفانه 😔

یکیم از اینجا بود شماره داد انجام دادم هیچی ب هیچی😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خیر ببینی اسمش کوروش ❤ الهی خدا برادرتون رو شفا بده ب حق ناله های دل زینب عزیزم🙏🙏🙏🙏

ان شاءالله

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
خدا نکنه وای من مجردم کنکوریم تو خونه هیشکی از ترس من جرات نداره ن ب اتاقم نزدیک بشه ن دست ب هییچچ ...

منم همينطور بودم مجردي بعد ازدواج بدتر شدم چون شوهرم شلخته بود ولى الان بهتر شده مراعاتمو ميكنه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

ی پیرزن همسایه داشتیم بازنشسته بود.بسیار تمیز و.مرتب.کلی گل داشت همه مرتب بدون ذره ای شاخه خشک.فرشاش مثل گل بود.کلی کارای خانه داری ازش یاد گرفتم خدا رحمتش کنه

همتای مامانم بودم❤

فرق تمیز و وسواس چیه از نظرت گلم ؟

وسواسی کسی که وقتی همه جا تمیز و مرتبه به نظرش اونجا کثیفه 

کسیه که هزار بار یه چیزو تمیز می‌کنه آخرشم میگه به دلم نمیشینه بیش از حد معمول تمیز بودن 

ولی آدم تمیز یه چیزو که تمیز می‌کنه و واقعانم تمیز میشه دگ صد هزار بار برای اون خودشو نمی‌کشه مرتب و منظمه و مثل همون آدم وسواسی خونش همیشه تمیزه ولی خودشو نمی‌کشه 

Am I savage?!