2777
2789
عنوان

چیکار کنم با شوهرم شما بودین چیکار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 45 پست
قلق نداره بد اخلاقه مدلشه با همه نه میتونم تحمل کنم نه میشه طلاق گرفت

شاید کم حرف

روزهایی ک وقتش ازاد تر یواش یواش سرصحبت باهاش باز کن

یاخودت  با کلاس وباشگاه رفتن سرگرم کن 

همون یکیشم نمیاوردم

من که با شاید ده تا پسر با سطح تحصیلات و مالی خوب اشنا شدم همشون یه ایراد داشتن این به دلم نشست ادم بدی هم نیس ولی یه مدته شاید ۵ سال بعد دیسک کمرش خیلی بی حوصله شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استانه تحملم پایین اومده اونقدی که میخوام بگم بیا حرف بزنیم گریم میگیره و نمیگم

تومنی یا من توام، اوایل زیاد مهم نبود بچم کوچیک بودالان که بچه ها بزرگ شدن و هی اوزون من نیستن سرم خلوته دوس دارم یه هم صحبت داشته باسم که همسر جان همیشه سکوووووووووت با انبر دست باید ازش حرف بکشی😩😩

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

شاید کم حرف روزهایی ک وقتش ازاد تر یواش یواش سرصحبت باهاش باز کن یاخودت  با کلاس وباشگاه ...

من شاغلم وقت کم میارم حتی کلی کلاس تفریحی میرم ولی نیاز داره ادم با شوهرش صمیمی باشه

قلق نداره بد اخلاقه مدلشه با همه نه میتونم تحمل کنم نه میشه طلاق گرفت

بیخیال عزیزم چرا طلاق بگیری . اینقدر هستند که بدترین زندگی ها رو دارن ادامه میدن حالا اینکه حرف نمیزنه خیلی هم اخلاق بدی نیست منم یکی میشناسم خودتو جر بدی جلوش نهایت یه نگاه عاقل اندر سفیه میندازه ولی اگر مریض باشی تا کفش میاد پات میکنه 

همیشه ایجوره؟تومهمونی رفتن چطوره یا کسی بیا خونتون؟

خونه مامانش سالی یه بار میره ولی اون تایمی که میره خوبه حرف میزنه فعاله ولی عصبی هم میشه.

عزیزم من وقتایی میخوام حرف بزنم و می دونم جوابای خرکي می‌شنوم اولش بحث رو با مباحث مورد علاقه خودش شروع میکنم مثلا از کار خودش میپرسم فلان کارت چی شد بعد اون شروع میکنه به صحبت و هی ادامه میدم تهش میکشونم به مبحث خودم   

خب اگه انقد خوبه دیگه چرا نارحتی

ببین عزیز من مطمئنم سنت کمه ولی یاد بگیر وقتی بلد نیستی حال یکی رو خوب کنی نیاز نیس جواب بدی ازدواج کنی یه مدت بعد میفهمی که هیچ کس کامل نیس تو هم ناراحت میشی شک نکن

عزیزم من وقتایی میخوام حرف بزنم و می دونم جوابای خرکي می‌شنوم اولش بحث رو با مباحث مورد علاقه خودش ش ...

اره منم اینجوری میکردم ولی الان انگار محل کارشم حس خوبی نداره می پرسم میگه ولش کن خبر خاصی نیس مرسی که موج مثبتی

اره منم اینجوری میکردم ولی الان انگار محل کارشم حس خوبی نداره می پرسم میگه ولش کن خبر خاصی نیس مرسی ...

ببین مثلا اگر شوهرت بانکی یه بگو وام فلان چجوریه دوستم پرسیده گفتم از شوهرم میپرسم که وارده به این چیا