2777
2789
عنوان

چیکار کنم با شوهرم شما بودین چیکار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 45 پست
رک صحبت کن بگو چرا ایجور میایی خونه چرا همیشه عصبی هستی دلیلش برسیدی؟

اره کوتاه جواب میده مثلا میگه مگه چیه یا خودت که میدونی مثلا کمر درد دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آرزو بدل موندم یبار مثل تو فیلم ها بشینیم با هم حرف بزنیم   ولی خوب اگر از چیزایی دوست دار ...

منم والا ارزو به دل موندم همش بخنده شاد باشه نازمو بکشه ولی هی خدا 

برات بهترین ها رو ارزو میکنم عزیزم انشالله دلت همیشه خوش باشه سالم باشی و شاد

والا تو معلوم نیست چته

من که گفتم ناراحتم الان و توصیه کردم اگه بلد نیستی مرهم باشی و حال دل کسی رو خوب کنی نیازی نیس نظر بدی 

بی خیال بابا حوصله ندارم باهات بحث کنم برو خوش باش 

یه مدت باهاش حرف نزن و سرد برخورد کن. موقعیتهایی پیش بیار که اون مجبور بشه ازت سوال بپرسه و بعد دقیقا مثل خودش کوتاه و بیربط و بیحوصله جواب بده. زودم وا نده. بذار به وضوح حس کنه که چقدر رفتارش زشت و زننده اس. بعد ازش بخواه سعی کنه خودش رو اصلاح کنه.

تا مشکل رو متوجه نشه سعی در برطرف کردنش نمیکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قلق نداره بد اخلاقه مدلشه با همه نه میتونم تحمل کنم نه میشه طلاق گرفت

عزیزم ببخشیدخارج ازموضوع تاپیک،شماتکفرزندین درسته؟انتخاب خودتون بوده؟بچتون ازنظرتربیتی چطوربچه ایه؟عصبی نیست؟

عزیزم ببخشیدخارج ازموضوع تاپیک،شماتکفرزندین درسته؟انتخاب خودتون بوده؟بچتون ازنظرتربیتی چطوربچه ایه؟ع ...

بله انتخاب خودم هس فرزندم نه عصبی نیس خداروشکر 

یکم در برخورد با بزرگتر های صمیمی مثلا عمه و خاله عصببی میشه ولی در کل شاد و عاشق بازی و اجتماعی هس من مقایسش میکنم با سایر بچها و همیشه معلم هاش میگن خیلی فوقالعاده درس خوان مودب و اجتماعی هس اخه من خودم باهاش خوبم