2777
2789
عنوان

بنظرتون من آدم وسواسی ام

211 بازدید | 20 پست

نمیگم خونم همیشه مرتب و جم و جوره آخه دوتا بچه دارم بهم میریزند نه در حدی ک بخای پاچه هاتا بکشی بالا و راه بری😂 ولی باطن خونم خیلی تمیزه عادت دارم دستمال آشپزخونمو ردزی چند بار میشورم ظرفشویی رو یه روز در میون با دامستوس میشورم یعنی دامستوس نباشه فلج میشم 😐دسشویی رو روزی دو بار میشورم میشورم و آخر هفته با شوینده من اساسی میشورم پله هامو هر روز صبح دستمال میکشم جارو برقی رو میذارم گوشه پذیرایی و روزی دوبار جارو میزنم وقتی مهمون بیاد جم میکنم لباسشویی رو هفته ای یه بار با سیف میشورم . یه عادت بدی ک دارم لباسامو وقتی میخام بریزم روی بند رخت بو میکشم 😕گازمو قبل اینکه غذا بپزم با سیف پاک میکنم . همه بهم میگن تو وسواس داری ولی من میگم این تمیزیه باید این کارا را انجام داد

یکمی هم زندگی کن !همش شد شست و شو بقیه هم لذتشو میبرن

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه مای گاد هر کدوم شوینده خاص خودشو داره 

..دسشویی من ظرف شویی دامستوس گاز و لباس شویی سیف ، بنظرم وسواس و داری عمرت رو زندگیت رو و جونت و سلامت بدنت به خطر میندازی همین شوینده من چند سال دیگ ریه هاتو از کار میندازه

منم همينطورم،فكر نكنم وسواس باشه اينا كارايي هستن كه اگه روزانه انجام نشه رو هم تلنبار ميشن و بعد س ...

شماهم وسواس هستی و داری توجیح میکنی 

اینا مار هرروز نیس بعضی ها کار هفته ای هس 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒