2777
2789
عنوان

عمل بینی

82 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من سال ۹۶ عمل بینی انجام دادم....الان فرم بینی من فکر میکنم مثل اولا نیست دوست دارم جمع تر شه ...آیا انزیم یا عمل پره های بینی میتونه کمکم کنه؟کسی اطلاع داره؟

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃
بعد از یه مدت بینی افتاده میشه دیگه فرم خحودش از دست میده  فک کنم انزیم جواب بده بهت

اره واقعا من مثل اول دماغم زیبایی نداره باید برم یه فکری به حالش کنم حالام نمیدونم گفتم نظر از دوستان بپرسم...ممنون بابت راهنماییت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا من مثل اول دماغم زیبایی نداره باید برم یه فکری به حالش کنم حالام نمیدونم گفتم نظر از دوستا ...

یه عکس از بینیت میدی بهت میگه که با انزیم درس میشه یا نه نیاز به ترمیمی داری اگه اگه یه موقعه به ترمیمی احتیاج داشته باشی خودش بهت متخصص که کارش خوب باشه و هزینه هاش هم خیلی مناسب باشه معرفی میکنه 

یه عکس از بینیت میدی بهت میگه که با انزیم درس میشه یا نه نیاز به ترمیمی داری اگه اگه یه موقعه به ترم ...

خب میشه بگی چطوری باهاشون ارتباط داشته باشم؟