2777
2789
عنوان

آزمایش بتا کی بدم به نظرتون؟

2224 بازدید | 12 پست

من ۱ دی باید پریود میشدم البته تو اقدامم 

۳ ۴ روز بعد تاخیرم بی بی چک یه هاله محوی انداخت 

دیگه موندم تا یکم بگذره بعد عدد بتا ازمایش بدم خیالم راحت شه 

الان ۷ روز از تاخیرم گذشته 

به نظرتون بزارم ۱۰ روز شه بعد ازمایش بدم یا همین فردا ک هشتمین روز تاخیرمه ازمایش بدم ؟؟ 

علائمم همین تاخیر پریودو دردناک شدن سینه و طعم فلز تو دهنمه انگار یه سکه گذاشتن زیر زبونم 

درد پریود یکم داشتم در حد کممم ۶ روز پیش اما دیگ ندارم اصلا کمر درد دارم خوابمم زیاد شده

خدایا دستمو بگیر….🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون 10 روز بهتره خیال آدم جمع میشه... 

زودتر بری استرس میگیری ولی به نظرم اگه بیبی چک داری یکی دیگه فردا صبح بزن

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

اگر بی بی چکت نشونه داده پس ازمایشت حتما نشون میده بروفرداازمایش یک هفته بسته برا تاخیر .ولی علائمت به بارداری میخوره .هرچندکه میگن به علائم نباید دقت کرد چون مثل علائم پریودیه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
چه جوری اقدامی و انقدر صبر میکنی 😁یه بی بی چک دیگه بزن الان یه هفته از پریودت گذشته باردار باشی حتم ...

والا انقد بی بی چک زدم دیگ حالم بهم میخوره 

میخوام ازمایش بهم جواب قطعی بده 

جواب قطعی برام مهم تر از یه جواب مبهمه 🥲

خدایا دستمو بگیر….🖤
اگر بی بی چکت نشونه داده پس ازمایشت حتما نشون میده بروفرداازمایش یک هفته بسته برا تاخیر .ولی علائمت ...

یک هفته تاخیر نشون میده؟ 

من قبلا با یه دکتر صحبت که کردم سر همین ازمایش بتا گفت بهترین زمان ۱۰ روز تاخیره

خدایا دستمو بگیر….🖤

عزیز دلم آزمایش دادی 😍

انشالله که مثبت بوده و از خوشحالی یادت رفته بهم خبر بدی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘