2777
2789

😐😐😐😐

باقی رشته ها هم همینه

گفته نمی ارزه به میزان زمانی که صرف میشه چون تا ۱۰ سال دیگ هوش مصنوعی جاشو میگیره

این هوش مصنوعی چ مصیبتی بود دیگه اخه😃

تینا tt

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسل ما خیلی از شغلا ازبین میرن

ولی گفتن شغلای دیگه به وجود میاد

ولی این شغلایی که گفتی جایگزینی کامل صورت نمی‌گیره

قاطی میشن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

حالا تو خیالت راحت

حداقل تا۱۰۰سال دیگه تو ایران ازتاین خبرانیس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نصف ملت بیکار میشن تازه این همه سال درس خوندن هم میره رو هوا

هیچوقت اینجوری نمیشه ک برن رو هوا

ولی تو ببین همین الان دوتا علایم میزنی گوگل تا ثابت نکنه سرطان داری ولت نمکنه

لابد هوش مصنوعیم همینه🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

حالا تو خیالت راحتحداقل تا۱۰۰سال دیگه تو ایران ازتاین خبرانیس

اگر سران ایران هم خنگ باشن، متاسفانه یا خوشبختانه مردم باهوشی داریم و بنظرم ایران جز کشور هایی خواهد شد که زودتر این فناوری ها رو جذب میکنه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بعید میدونم😂

دبیری فقط منسوخ نشه از کار بیکار شیم😂😂😂

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

اگر سران ایران هم خنگ باشن، متاسفانه یا خوشبختانه مردم باهوشی داریم و بنظرم ایران جز کشور هایی خواهد ...

وسط کار هوش مصنوعیه برق میره

ب فنا میریم🤣🤣🤣تو ایران تکنولوژی میادا ولی نمیشه ازش استفاده کرد

هیچوقت اینجوری نمیشه ک برن رو هواولی تو ببین همین الان دوتا علایم میزنی گوگل تا ثابت نکنه سرطان داری ...

😂😂😂

راس میگی 

ولی از همین دو سال پیش ک هوش مصنوعی نبود ببین با چه سرعتی پیشرفت کرده

تینا tt

وسط کار هوش مصنوعیه برق میرهب فنا میریم🤣🤣🤣تو ایران تکنولوژی میادا ولی نمیشه ازش استفاده کرد

نمیدونم گریه کنم یا بخندم 🤣🤣 ایران عالیه حتما نصبش کنید

واقعا ادم میترسه😂من همونموقع ک خوندم خبرشو سرچ کردم واسه دوره های یادگیری هوص مصنوعی 😂

منم رشتم ریاضیه خوشبختانه و بدبختانه اینکه پول Laptop نداریم😂😂 اون فیلمه رو دیدی ۳ تا هوش مصنوعی با هم رمزی حرف میزنن؟