2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم فوش داد

201 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز میشه راهنماییم کنید من با دوست پسرم دعوام شد شروع کرد به فوش دادن منم اونم فوش های خیلی بد نفرین کردن و تهدید اگه این رابطه ادامه ندم عکسامون پخش می‌کنه منم گفتم دیگه تمومه این آقا وب کن نیس هرروز باز پیام میده التماس می‌کنه که برگردم ببخشمش وحاضره بیاد خواستگاری اگه برنگردم خودکشی می‌کنه نمی‌دونم حس میکنم الکی میگه که منو نگه داره اون شب همه علاقمو بهش از دست دادم میشه راهنماییم کنید بهش باز فرصت بدم 

بلاک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا این بچه بازیا چیه بلاک کن بره، بهشم بگو اگه مزاحمت ایجاد کنی شمارتو میدم به سایبری 

این معلومه بچست، اگه آدم بود میومد با پخش کردن عکس و شماره تهدیدت می‌کرد ؟دوروز بعدشم میگفت ببخش وگرنه خودکشی میکنم؟

گذشته اون زمان که با اسم خودکشی آدما رو نگه میداشتن

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من بهم ی بار گفت پدرسگ کلی گریه کردم اونم منظورش بود پدرسگ چقدر خوشگل شدی کلی گریه کردممم

اگه هرفحش دیگه ای بود میگفتم خیلی لوس و بی جنبه ای که آدم نمیتونه باهات راحت باشه

ولی فحش و شوخیا با خونواده بحثش جداست 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اگه هرفحش دیگه ای بود میگفتم خیلی لوس و بی جنبه ای که آدم نمیتونه باهات راحت باشهولی فحش و شوخیا با ...

اون بچه بدپن منظور گفت پدر شو ولی خیلی گریه کردمم ب شدت دل نازکم

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

من بهم ی بار گفت پدرسگ کلی گریه کردم اونم منظورش بود پدرسگ چقدر خوشگل شدی کلی گریه کردممم

من بهم میگفت پدرسگ خیلی عصبی میشدم اونم میگفت بابا از رو علاقه

یبار که گفت گفتم اولا خودتی دوما پدر من یه آدم زحمتکشیه دوست ندارم دوست پسرم به پدرم توهین کنه احترامتو نگه‌دار لطفا دیگه نگفتش

همیشه از پسرایی که تهدید به خودکشی میکنن بدم اومده.چندشای مزخرف😕

والا میخوای خودتو بکشی برو بمیر دیگه 

این ادا ها چیه بدتر خودتو ضعیف و لوس نشون میدی از چشم آدم میفتی