2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 130 پست
ینی هرروز روضه بگیرید؟؟؟ میشه خواهش کنم ازون محیط استفاده های دیگه هم بکنید تایمایی ک خالیه!

دقیقا ما استفاده های دیگه هم داریم.مهمان میاد میره اونجا.کسی مریض داره از شهرستان میاد میره اونجا. کلا تایمای خالی برای کارای خیر گذاشتیم.خیلی خوبه. گره از کارمردم باز میشه .دل امام زمان شاد میشه.شاید خداهم یه نظری به مابکنه.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تو استارت بزن 

همسایه ها خودشون هم کمک میکنن...

مامان من یه روز توی صفر روضه داشت 

هی تیکه تیکه بهش اضافه شد 

شد ده روز 

یادمه تو کرونا خیلی میترسید روضه بگیره 

اخر تو حوچه روضه خوان نشست هر کس هم نشست جلوی در خودش چون همه خونه ها ویلاییه 

از بلندگو روضه رو پخش کردن اخر هم پذیرایی بسته بندی کردیم 

خیلی خوب شد چون بعدش همه شروع کردن به انجام این کار 

روضه و نذری حس خیلی خوبی داره 

آدم سبک میشه

سلامت باشی عزیزم.ان شاءالله به زودی شما هم مراسم میگیری.خیلی هم سخت نگیرا.من پایین رو با مختصر چیزا ...

میشه بهم کمک کنی چیا بیارم برا پذیرایی و اینا هرچی تجربه داری؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

خوشبحالت چه لیاقتی داری که میتونی روضه بگیری تو خونت❤️ 

یاد ماهم باش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بزرگوارید ب دوستم بگم خبرمیدم اگ شد بلیط قطار بگیریم🤭

توروخدا الان نه بزار اماده بکنم شرمندتونم نشمم باشه؟؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
همچنین 

التماس دعا

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

بچه ها حتما باید غذا بدم یا نه ؟ 

کدوم شهری اسی اگه مشهدی من کل لوازمشو دارم بهت بدم حتی پرچم و سماور هیئتی

اره مشهدم قربونت برم ممنونتم من 😭😭😭