2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 130 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولی با شما هم نیستم

یه سوال دارم چرافکرمیکنی بایه التماس تفکرتفکرطرف مقابلت عوض میشه میدونی نظرکسی رونمیتونی عوض کنی چراواردتاپیکی میشی که اعتقادنداری چرادیگران روواداربه پذیرش اعتقادات خودت میکنی

جدی؟؟منم مشهدم...هیاتت اماده شد دعوتم کن بیام حضوری

حتمااااا بروی چشممم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

خیلی خوبه.من همین کار رو کردم.روضه و مولودی میذاریم همسایه ها میان. حتی برای بچه کوچولوهای کوچمون و دوستامون توش مراسم میگیریم.البته من مبل و صندلی گذاشتم چون خانمای سن بالا اکثرا پادرد دارن رو مبل راحت ترهستن که بشینن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ایشالا ک خودت منظور خودتو فهمیدی

عزیزم من شبا بیخوابم تقریباً یک هفته است 

افسردگی شدید دارم و پانیک هم دارم اما کنترل میکنم نزدیک شیش ماهه حمله نداشتم 

چون کنکوریم نمیتونم قرص بخورم 

میخوام شبا کلردیازپوکساید ۵ مصرف کنم 

به نظرتون تاثیر داره؟

یک ماهه که از چکاپ برگشتم و همه چیم نرماله فقط استرس و فشار روانی زیاد رومه و فلوکسیتین مصرف میکنم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه خیلی ممنونم ازتون خیلی دلم گرم شد با دعاها و حرفای قشنگتون برم حرم حتماااا تک تک تونو دعا میکنم ناپیک میارم اسماتونو میخونم خیلی ممنونم ازتون😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

استارتر سایت ماهد رو ببین

کلی پرچم و بیرق و ملزومات هیئت داره

ما رو هم دعا کن🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من اصلا ادم مذهبی نیستم و روضه هم نمیرم. اصلا بعید بدونم هنوز در اطراف ما کسی توی خونش برگزار کنه.

ولی عکسهاتون منو برد به بچگیم. به روضه هایی که با مادربزرگ خدابیامرزم میرفتم و صفابی که این روضه ها داشت. استکان و نعلبکی و قندی که توی کاسه بزرگ چهارگوش میریختن  و میچرخوندن. چقدر مهربونی و محبت بود. سادگی ،چقدر همه چیز عجیب خوب بود. روسری که قد خودم و بزور سرم میکردم که مثلا من رو هم جزو ادم بزرگا حساب کنن. 

وای که تا صبح میتونم تعریف کنم. از نذری مامانبززگم که هیءت رو دعوت میکرد. عجیب عجیب دلم با تاپیکتون لرزید.

لطفا اگر دوست داستین، برای مادربزرگم صلوات بفرستین.

التماس دعا مشهدی های عزیز استراحت مطلقم مشکوک ب سقط این ماه سنو دارم خطر رفع شده باشه به مرادم برسم

حتما امام رئوف غریب از هر جا باشی بهت نظر داره.فقط با دلت صداش کن خواهرم.مشهدیم حتما دعات میکنم ایشالا نی نی سالم میاد بغلت به حق خانم 

کاربری واگذار شد