2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا پسره انقدر تعریف کرد گفت بهترین عودهای موجود همینه 😫😫😫 البته دو مدل من با جفتش حال تهوع میگ ...

اونیکه بلنده من بااون کلا مشکل دارم ابشاری رو هنوز امتحانش نکردم 

پس تاثیر داره من از اسپند استفاده میکنم اما بوش برای بعضیا ازاردهندس ولی تاثیرش فوق العادس

حالا من عاشق بو اسفندم به نظرم از صد تا ادکلن بوش بهتره خیلی آرامش دهنده هست برای من انرژی اش خیلی زیاده 

دود کردن اسپند موقع غروب نزدیک اذان مغرب کند مخصوص دود کردنی هم خوندم میگن خوبه 

👌👌👌من اسپنددود میکنم اما بعضیا توخونه بابوش اذیت میشن یا فک میکنم ازین ادمای زیادی معتقدم😂 

حالا من عاشق بو اسفندم به نظرم از صد تا ادکلن بوش بهتره خیلی آرامش دهنده هست برای من انرژی اش خیلی ز ...

الان دود کردم اصن زنده شدم از خوابالودگی و حال بد همش میخواستم ازینجا دربرم

👌👌👌من اسپنددود میکنم اما بعضیا توخونه بابوش اذیت میشن یا فک میکنم ازین ادمای زیادی معتقدم😂 

من اسپند دود کنم .یعنی اگه دودش برسه به سقف انقدر آژیر میکشه 

کلا منصرف میشم از چیزی روشن کردن 

همین عودم خیلی دود بده بره بالا آژیر میکشه 

زمین و زمان میفهمن🤭

من مامان شدم🥲
واقعا انرژی منفی رو میبره اسفند دود کردن 

خونه خودم زیاد اینطوری نیس خونه یکی ازاشناهاس ک هرچندوقت مجبورم بیام و اسیرمیشم سراین موضوع بنظرم اون عامل انرژی منفی رو ازبین ببری بهتره اینجوری یسره باید اسپند ب دست باشیم😂