2777
2789
عنوان

خانومای فلافل پزززز کووو مَک

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 18 پست
مرسی از همتون

فقط دوبار چرخ کن نخود رو بزار بهتر بشه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

این دستور کاملا امتحان شده ست 

نخود رو دو روز خوب بخیسون و آبش رو سه بار در روز اگه تونستی عوض کن و جای خنک باشه ، بعد چرخش کن پیاز هم رنده یا چرخ کن آبش هم اصلا نگیر ، یه گوجه فرنگی رنده کن ، سیر بزن ، بیکینگ پودر هم بزن ، و نکته اصلی اینه که اگه احساس کردی موادت چسبنده نیست یه تیکه نون باگت لازم نیست حتی خشک شده باشه با یکم آب نرمش کن قاتی موادت هم بزن ، این مهم ترین نکتشه، بعدم هر ادویه دیگه ای که دوست داشتی ، کاری و آویشن فلفل قرمز کمی سبزی معطر و کنجد ، یه ربع بذار استراحت کنه و حتما بذار روغنت داغ شه با دست فرمش بده و تا وقتی یه طرف سرخ نشده سعی نکن برشگردونی احتمال وا رفتن خیلی زیاد میشه ، نوش جان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از همتون

قالبم نمیخواد با دستت مثل کوکو اندازه دلخواه بزار سرخ شه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
من دو بار چرخ میکنم پیاز کوچیک و یه دونه گوجه و سیر هم میزنم عالی میشه بعضیا سیب زمینی هم میزنن

منم دوبار چرخ میکنم یادم رفت بگم🤣🤣

نگفتم که ریا نشه😆

سیب زمینی نمیزتم. سیر و گوجه رو امتحان میکنم. مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔