2777
2789
من زدم خیلی راضیم  ارایشی نبودم لبمم بیرنگ بود همیشه   الان دیگه راحتم مجبور نیستم همش رژ ...

توروخدا عکسشو بزار منم لبام رنگ نداره و رنگ کالباسی هم بهم میاد هم قصدم همین رنگه که بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا عکسشو بزار منم لبام رنگ نداره و رنگ کالباسی هم بهم میاد هم قصدم همین رنگه که بزنم 

وای لبای منم افتضاحه

مجردم هستم

بنظرت تو مجردی کار ضایعی نیست آرایش دائم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
وای لبای منم افتضاحه مجردم هستم بنظرت تو مجردی کار ضایعی نیست آرایش دائم

نه چراضایع باشه اولا که طبیعیه و پیدانیست فقط یکم رنگ پیدامیکنه لبت حتی میتونی روش رژ بزنی

بعدشم هرکاری تومجردی بکنی بهتره بعدازدواج بعضیا اجازه نمیدن😂

شما سایه زدین یا فیبروز و هاشور؟

برا من سایه بود

کلا حالت یک نواختی داره تتو 

من کلا بعد از اون بیخیال شدم

زشتم ها ولی دست به صورتم نمیزنم کلا آرایشگاهم نمیرم از آرایشگاهم شانس ندارم هروقت رفتم تر زدن تو صورتم

برا من سایه بود کلا حالت یک نواختی داره تتو  من کلا بعد از اون بیخیال شدم زشتم ها ولی دست به ...

سایه آره مثه تتو میشه دیگه ولی فیبروز اگه طرف کارش خوب باشه و ظریف بزنه گمونم خوب باشه