2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو اینستا دیدم داشتم فکر میکردم اگه طبیعی باشه و فقط ب لبات یه کم جون بده خوبه ولی حالت رژ لبی ...

منم دلم میخاد طبیعی باشه یکم بقول شما به آدم جون بده چون لبای من رنگ نداره

سلام من زدم 

برای من کاملا یکدست نشد ولی از بی رنگ بودن لبهام خیلی بهتره و اینکه یه قاب محو دورش افتاده 

در مورد دردشم باید حقیقتا بگم با وجود بی حسی های پی در پی بله درد داشت واقعا

باع...
من نزدم ولی کلن کاشت رژ بن مژه ابرو اینا بعد مدتی پشیمون میشی دیدم خیلیا گفتن کاش نمیزدیم در حالیک ...

نمیدونم اونجوری که شما منظورتونه یا دیدین چطوریه ولی من یه مدلی میخام که رنگش طبیعی باشه و پررنگ نباشه چون لبام رنگ نداره

اگه پررنگ باشه قبول دارم ازچشم میوفته

منم چند روزه تصمیم گرفتم ابروهامو درست کنم ولی میترسم پشیمون بشم🙁

من ابروهامم زدم چندین ساله متوالی هم دارم تمدید میکنم اصلا هم پشیمون نشدم 

البته من هاشور زدم نه سایه و این چیزا 

هاشور هم بعد یکسال میشه گفت نود درصد محو میشه و میتونی مدل جدید کار کنی بازم رو ابروهات

باع...
امکانش هست عکس لبتونو بذارین؟

عزیزم الان سر کارم و یه رنگ رژ پر رنگ تر رو لبامه چون من صورتی کم رنگ زدم لبامو برای وقتای بی ارایش بودن بیحال نباشه صورتم 

شرمنده که امکان عکس الان ندارم

باع...
من ابروهامم زدم چندین ساله متوالی هم دارم تمدید میکنم اصلا هم پشیمون نشدم  البته من هاشور زدم ...

میتونم ابروهاتونو ببینم؟

منم یه جای خوب پیدا کردم ولی از اینکه بعد از یه مدت حالت اولیه ش رو از دست بده و براق یا قرمز بشه رو دوس ندارم