مقصر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 135 عنوان کسی اینجا رژلب دائم زده؟راضی هستین؟ 6350 بازدید | 37 پست میخام بدونم چه رنگی زدین؟طبیعیه؟دردداشت یا نه؟ 1401/10/07 | 09:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annaiiiii عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 762 من نزدمولی کلن کاشت رژ بن مژه ابرو اینا بعد مدتی پشیمون میشیدیدم خیلیا گفتن کاش نمیزدیم در حالیکه بنظر من کارشونم در حد حرفه ای و زیبا بودهولی بنظرم زده میشی نزن
گندم۲۴۸ عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2771 الان تو اینستا دیدم داشتم فکر میکردم اگه طبیعی باشه و فقط ب لبات یه کم جون بده خوبه ولی حالت رژ لبی داشته باشه بنظرم خوب نیس
مقصر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 135 الان تو اینستا دیدم داشتم فکر میکردم اگه طبیعی باشه و فقط ب لبات یه کم جون بده خوبه ولی حالت رژ لبی ... منم دلم میخاد طبیعی باشه یکم بقول شما به آدم جون بده چون لبای من رنگ نداره
گندم۲۴۸ عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2771 من نزدم ولی کلن کاشت رژ بن مژه ابرو اینا بعد مدتی پشیمون میشی دیدم خیلیا گفتن کاش نمیزدیم در حالیک ... منم چند روزه تصمیم گرفتم ابروهامو درست کنم ولی میترسم پشیمون بشم🙁
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10060 سلام من زدم برای من کاملا یکدست نشد ولی از بی رنگ بودن لبهام خیلی بهتره و اینکه یه قاب محو دورش افتاده در مورد دردشم باید حقیقتا بگم با وجود بی حسی های پی در پی بله درد داشت واقعا باع...
vaaaareeeeesh عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 271 من زدم خیلی راضیم ارایشی نبودم لبمم بیرنگ بود همیشه الان دیگه راحتم مجبور نیستم همش رژ بزنم من کالباسی ملایم زدم .یه کوچولو درد داره اما قابل تحمله
گندم۲۴۸ عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2771 منم دلم میخاد طبیعی باشه یکم بقول شما به آدم جون بده چون لبای من رنگ نداره شنیدم لب خیلی درد داره و بعدش خیلی پوسته ریزی داره و اینکه جای خوبی بری خیلی تاثیر داره
مقصر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 135 من نزدم ولی کلن کاشت رژ بن مژه ابرو اینا بعد مدتی پشیمون میشی دیدم خیلیا گفتن کاش نمیزدیم در حالیک ... نمیدونم اونجوری که شما منظورتونه یا دیدین چطوریه ولی من یه مدلی میخام که رنگش طبیعی باشه و پررنگ نباشه چون لبام رنگ ندارهاگه پررنگ باشه قبول دارم ازچشم میوفته
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10060 منم چند روزه تصمیم گرفتم ابروهامو درست کنم ولی میترسم پشیمون بشم🙁 من ابروهامم زدم چندین ساله متوالی هم دارم تمدید میکنم اصلا هم پشیمون نشدم البته من هاشور زدم نه سایه و این چیزا هاشور هم بعد یکسال میشه گفت نود درصد محو میشه و میتونی مدل جدید کار کنی بازم رو ابروهات باع...
گندم۲۴۸ عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2771 سلام من زدم برای من کاملا یکدست نشد ولی از بی رنگ بودن لبهام خیلی بهتره و اینکه یه قاب محو دو ... امکانش هست عکس لبتونو بذارین؟
annaiiiii عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 762 منم چند روزه تصمیم گرفتم ابروهامو درست کنم ولی میترسم پشیمون بشم🙁 اره میشی من ابروهامو زدم عین سگ پشیمونم لیزر میرم پاک میکنم
مقصر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 135 منم چند روزه تصمیم گرفتم ابروهامو درست کنم ولی میترسم پشیمون بشم🙁 اگه واقعا احتیاجه درست کن صددرصد بهتر از قبلش میشه
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10060 امکانش هست عکس لبتونو بذارین؟ عزیزم الان سر کارم و یه رنگ رژ پر رنگ تر رو لبامه چون من صورتی کم رنگ زدم لبامو برای وقتای بی ارایش بودن بیحال نباشه صورتم شرمنده که امکان عکس الان ندارم باع...
گندم۲۴۸ عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2771 من ابروهامم زدم چندین ساله متوالی هم دارم تمدید میکنم اصلا هم پشیمون نشدم البته من هاشور زدم ... میتونم ابروهاتونو ببینم؟منم یه جای خوب پیدا کردم ولی از اینکه بعد از یه مدت حالت اولیه ش رو از دست بده و براق یا قرمز بشه رو دوس ندارم