2777
2789

دکتر بردی؟ دونه به از عطاری بخر بنداز توی یه استکان آبجوش یکی دو ساعت بذارش یه لعاب ژله مانند میده هبچ طعمی هم نداره بهش بده خوبه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرماخورده یا الرژی؟

یکی از تاپیکهام درمورد سرفه و درمان اونهاست

واسه وقتی ک بچهام خیلی کوچیکن رفته بودم پیش طب سنتی و راهکار بهم داد

بخون شاید به کارت بیاد.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببر دکتر گلم

تازه دو هفته پیش بردم خوب شدم الان نمیدونم ادامه اونه یا این ویروس جدیده چون بلافاصله تا خوب شد دوباره مریض شد ..‌‌خواهرش مدرسه میره اون میاره میده

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

به بچه ۱۰ ماهه این چیزارو نمیدن سرخود

چرا عزیزم میتونه بهش بده . 🙂

منم خودم مادرم آزار که ندارم خودمو مدیون کسی کنم . چون میدونم میتونه بهش بده پیشنهاد دادم وگرنه کلی راهکار دیگه هم بلدم هم سنتی هم دارو ولی چون نمیدونم شرایط بچه چیه نمیگم . بچه ده ماهه تا یه حدی خوراک میخوره . راحت میتونه بهش بده . مگه مادرا و مادربزرگای ما چکار میکردن ؟ اون راهکارا اگر با علم امروز مخالفتی نداشته باشه خیلی هم مفیده

بچه زیر یکسال باید حتما ببری دکتر 

الان فقط میتونی تو اتاقش بخور سرد روشن کنی و قطره بینی رینوسالتین استفاده کنی براش اگه شیرخشکیه ولرم رو به گرم درست کن 

غذا هم بهش سوپ بلدرچین بده نخود هم عالیه برا سرفه هم نخودشو بخوره هم آبشو

تازه دو هفته پیش بردم خوب شدم الان نمیدونم ادامه اونه یا این ویروس جدیده چون بلافاصله تا خوب شد دوبا ...

اگر دو هفته پیش شدید مریض شده در حد انتی بیوتیک و اینا ممکنه ریه اش به خاطر مصرف دارو آلرژیک شده باشه . این خیلی طبیعیه معمولا با یکم مراقبت و همین مصرف داروهای ساده مثل دونه به که بهت گفتم درست میشه ولی اگر خیلی اذیته ببرش دکتر .

سرفه آلرژی اصطلاحا قطاریه یعنی پشت سر هم میزنه و انگار بند نمیاد . بیشتر اول صبح که بیدار میشه و نصف شب که خوابش،عمیقه شروع میشه . دستگاه بخور هم اگر بذاری که هوای خونه مرطوب بشه بهش کمک میکنه 

چرا عزیزم میتونه بهش بده . 🙂منم خودم مادرم آزار که ندارم خودمو مدیون کسی کنم . چون میدونم میتونه به ...

عزیزم

نگفتم آزار دارید که اینهمه تایپ کردید

دانه "به" حاوی سیانید هست و مصرفش برای بچه ای با این سن ریسک داره و خطر مسمومیت

من خودم بروز عوارضش رو روی بچه ۲ ساله دیدم. بچه ۱۰ ماهه که جای خود داره

هیچوقت داروی درمانی پیشنهاد ندید به کسی

و فقط ارجاع بدید به پزشک متخصص