2777
2789
عنوان

از رفتاری که با جاریم داشتم راضی ام!

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 84 پست

من در کل ارتباطی با برادرشوهرم اینا نداریم ن شرمون ب هم میرسه ن خیرمون نمیدونم اونم همین حسو داره یا ن اما من غیر از عقدم ک جاریم بهم متلک میگف دیگ الان گله ای ندارم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

واقعاً قلبت پاکه🤍🌱

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعارف الکی که نکرده قطعا وقتی چنین حرفی تو جمع میزنه انجامشم میده😐

به نظرم ی خانم  تو دوران بارداری بیشتر نیاز به کمک داره تا موقع زایمان 

اونوقت که یا همسرش یا امبولانس و بعد هم بیمارستان و کادرش هست

ببخشید ولی جاری تون شاید نمیدونسته چه کمکی ازش برمیاد یا نخواسته اول زندگی دخالتی داشته باشه  ...

خوب جاریش هم‌میتونست تعارف بزنه. من واسه زایمان جاری هام زنگ‌میزدم و تبریک میگفتم و میرفتیم و بچه اش رو روزهای اول نگه میداشتم براش. ولی اونا حتی یک زنگ به من‌نزدن. مگه زنگ زدن چکاری داره.حتی دیدن بچه هام نیومدن

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
منم اینجوری فک‌کردم ولی چرا میگید صمیمی نشید اگه ادم طرفش خوب باشه چرا صمیمی نشه باهاش البته نمیدون ...

چون زخم خوردم؛ ک بدون جبرانه، منظورم همه جاریا بود، مگر در سالیان طولانی واقعا ثابت بشه که خوبه؛ بعد صمیمی بشن

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

اگر فکر کردی تو خوب باشی می‌فهمن 

کاملا اشتباه میکنی

من هزار بار راه تورو رفتم 

ولی الان مرده متحرک 

نه از نبود کسی ناراحت نه از بودش ذوق مرگ 

ولی این تجربه منه

کاش جاری منم نصف تو فهم و شعور داشت😕

عزیز دلم

می فهمم بعضی وقتا آزار و اذیت یه آدم چقد میتونه رو مخت بره

ولی باید سعی کنی بهش بفهمونی که آزارهاش بیفایده است و روی تو بی  تاثیره

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

منم خیلی از این از خودگذشتگیا با جاریم داشتم و دارم چه میشه کرد اهل جنگ و جدل نیستم کلا

آفرین بهت. در واقع به آرامش  زندگی خودت کمک کردی

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤