2777
2789

من یه شهری زندگی میکنم که اونجا فقط برادرشوهرم هست و خانمش. خانواده من یه شهرستانن بقیه خانواده شوهرم هم یه شهرستان دیگه.

نزدیک عروسیمون من و شوهرم خیلی دست تنها بودیم، و خیلی تحت فشار ... ولی جاریم اصلا زنگ نزد یه تعارف بزنه بگه کاری چیزی ندارین من کمک کنم...

الان نزدیک زایمانشه و اونم دست تنهاست، دیشب همسرم رو برداشتم رفتم خونه برادرشوهرم بهشون تعارف زدیم که هر کاری دارین بگید ما کمکتون بکنیم. مالی اگه پولی چیزی لازم دارید روی ما حساب کنید، آخرم بهش گفتم ما شبا گوشی هامون رو نه سایلنت می کنیم نه فلایت مود میذاریم هر ساعتی دردت گرفت زنگ بزن همراهت بیایم بیمارستان. آخه میخواد طبیعی زایمان بکنه ...

تو راه برگشت شوهرم بهم گفت تو خیلی قلبت پاکه ... راستش همین که تو چشم همسرم عزیز تر شدم برام خیلی باارزش بود و کافی بود.

و من معتقدم تو باید کاری که درسته انجام بدی ، فقط حکایت اون خانم نیست، حکایت رابطه دو برادره که باید حفظ بشه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش فکر کردم تلافی کردین، عالی بود، ولی در کل سعی کنید خیلی صمیمی نشید 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

باید ب افتخادتون بلند شم و یه دیقه دست بزنم

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
خوش به حالت  من آدم کینه ای هستم و متاسفانه انتقام هم میگیرم و نمیتونم گذشت داشته باشم

عزیزم خب خیلی سخته واقعا در مقابل کسی که بهت بدی کرده گذشت کنی 

خودت رو سرزنش نکن. آدمیزاده دیگه حافظه داره یادش می مونه دل داره دلش میشکنه و ...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤