2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بد حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 92 پست
🥺🥺🥺🥺گاهی میگم کاش بچه ای به وجود نیاد دیگه که شاهد بدی های این دنیا نباشن

اره مخصوصا بزرگ باشن طفلیا من پسرم 7سالشه اللنا کمتر شده دعواهامون ولی خب باز گاهی اوقات پیش میاد بچم ناراحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نشستم پشت در گریه کردم همسایه مون گفت بچه شو جدا نکنید راهش بده بیاد داخل این موقع شب گفت بیاد من کاریش ندارم وقتی اومدم تو خونه باهام دوباره دعوا کرد پدر و مادرم فحش داد مادرم از دنیا رفته 

میگه تو آبروی منو بردی نصف شب رفتی در خونه مردم من طلاقت میدم فردا میری خونه بابات همش میزنه تو سرش رفته رو تخت داره گریه میکنه که تو آبرومو بردی چطوری سرمو بالا بگیرم گفتم مگه منو با کسی گرفتی که آبروی رفته

هیچ زندگی بدون دعوا نیست ولی یه روزی تصمیم گرفتم به هیچ وجه با شوهرم دعوا نکنم  فقط بخاطر بچه ...

این تصمیم منم هست آخه پسرم ۳ساله نیم هست خیلی باهوش هوشیار هست همه چیزومیفهمه منتها دست خودم نیست ازبس زخم ها عمیقه سطحی که نیست دلم آشوبه همیشه      ههههه هه

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
میگه تو آبروی منو بردی نصف شب رفتی در خونه مردم من طلاقت میدم فردا میری خونه بابات همش میزنه تو سرش ...

بگو من ترسیده بودم ازت، 

کاش نمیرفتی جلو در همسایه چندتا چیز میشکوند و ادم مبشد خاک تو سرشون که هیچ وقت عقل ندارن