2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از یه هفته اومد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید ناراحت بشی

خوب خسته بود 

طبیعیه

خودتم خسته باشی میری استراحت میکنی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

نه حق بده بهش خستس 

منم همسرم خیلی وقتا برا شغلش میره ۱هفته نمیاد تا میاد هم ۲روز بیهوشه از خستگی

یه بار ۱ماه از هم دور بودیم ....

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

باید درک کنیم ، ما فکر میکنیم مردها رباط هستن و هر چی ما بخوایم و هر کاری بگیم سر تایم انجام بدن 

خب از سفر اومده خستس انقدر با ادب بوده عذرخواهی کرده

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه