2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از یه هفته اومد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 88 پست

کاش میشد موضوعو ادیت بزنم بمولا رابطه نمیخاستم اصن واس خاطر اون نبودم 😂😂😂

بیچاره خودشم گف 

من گفتم اخه بااین حالت؟

نه نمیخاد بخواب 

عذرخواهی کرد خوابید

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا شوهر من از ساعت ۶عصر تو راه بود یه چندساعتم تو مرز بود تا رد بشه ولی نمیشد دوباره برگشت باز نصف ...

ناراحت شدم😐😐🫤

نه چه حقی داشته که خسته شده پاشو جرش بده نذار بخوابه خاهر من یچیزی میگیا خب بدبخت خستس چه نار ...

خیلی بدی😐

داشتم باور میکردم قسمت اولو

اسی من خودم شب کاری دارم...فردای شب کاری یه جوی له هستم که تا عصر میخوابم بعدم میرم باشگاه بعدشم باز ...

حداقل دیگه باشگا نرو لنتی /:

باحاله که 😂  شوهر من خودش میسپره میگه نثف شب بیدارم کن

اره خودش براش مهم نیس همه وقت...

ولی من هیچوقت تواین همه مدت پیشنهاد ندادم ینی پیشقدم نشدم دیگه هم نمیتونم عادت ندارم 

شوهر منم رفته یه شهر دیگه ۴ روزه دلم براش یه جوری تنگ شده که دلم ریش میشه چرا یادم انداختی😢

اخی عزیزم

خیلی سخته

حالا بر عکسیم شوهرم بعد 8 ساعت رانندگی میاد خونه من همچین خوابم میاد وقتی از در میاد انگار من از فضا ...

دیوانه

کاش میشد موضوعو ادیت بزنم بمولا رابطه نمیخاستم اصن واس خاطر اون نبودم 😂😂😂 بیچاره خودشم گف  ...

😂 😂 😂 بخدا کامنتات و ک میخوندم گفتم اسی خیلی هاته اخه ی جا نوشته بودی فرداشب باید جبران کنه انتظاربیشترشو دارم

ولی همسر من خیلی دوست داره  خوشحالم میشه  چون اون دوست داره منم دوست دارم  وگرنه ا ...

به من چه عزیزم که همسر شما چی دوس داره؟؟دلیل میشل چون شما دوس دارین همه دوس داشته باشن؟بعدم من با شما بودم و شما رو ریپلای کردم؟الان سرمن تو کارشما بوده یا سر شما؟؟من به یکی دیگه گفتم وقتی خستس طرف گرفته خوابیده یکی منو اینجوری بیدار کنه ادامشم که شوخی کردم.شماهم سرتون به کار خودتون باشه اه😯

😂 😂 😂 بخدا کامنتات و ک میخوندم گفتم اسی خیلی هاته اخه ی جا نوشته بودی فرداشب باید جبران کنه انتظا ...

چه آبروریزی شدااا😂😂