2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری میشم😭😭😭😭😭🥺

349 بازدید | 7 پست

یک ساله درد داشتم پدر مادرم بهم محل نمیدادن فک کردن دارم دروغ میگم دیگه هیچی نگفتم ریختم تو خودم افسردگی گرفتم مشکل اعصابم از اونجا شروع شد جلوی چشمم داداشم و زن داداشمو زدن تو سرم بعد از یک سال دیگه دیدم نمیشه خیلی حالم بده خودم رفتم دکتر گفت مشکلت جدیه باید بری آزمایش و سونو رفتم گفتن مشکل هورمونی دارم و کیست پنج سانتی یک بارم خونریزی داخلی کردم اما نرفتم دکتر 😭هیشکی بهم اهمیت نداده بوده😭بعد از یه هفته به طور اتفاقی تو مدرسه حالم بهم خورد مدیر زنگ زد اورژانس بستریم کردن عملم کردن😭تو سن ۱۶ سالگی😭بعد از یک هفته دوباره درد داشتم اینبار با پدر بزرگم رفتم سونو گفتن دوباره کیست گرفتم😭با قرص دفع شد اما گفتن شاید چسپندگی رحم بگیری 😭 یا ناباور شی آرزویی که همیشه تو دلم داشتم و ازم گرفتن دلم میخواست بچه دار بشم هیچوقت باهاش مث خودم رفتار نکنم فرقی نذارم بین اونو خواهر یا برادرش😭 حالا با گذشت دو هفته بعد از افتادن کیست دومی دوباره حالم بد شد گفتن سنگ کلیه و عفونت ادراری😭آخه چرا حس میکنم یه چیزی تو زندگیمه به دعا و جادو اعتقاد ندارم اما الان کامل حس میکنم یه چیزی هست شب حس میکنم یکی دورمه وای خیلی میترسم 😭😭

صبح میشن این شبها...🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو زندگیمون هر دری میزدیم بسته بود بچه دار نمیشدیم دنبال ای وی اف بودیم بعد که طبیعی باردار شدم همسرم گفت ماه قبلش تو نت با یه دعا نویس آشنا شدم بهم گفته همزادت نمیزاره رنگ خوشی ببینی و... بهم دعا داده، وقتی هم دخترم بدنیا اومد خیلی تو خواب میترسید اون همون فرد براش دعا گرفتیم وخداروشکر تا الان که چهار سالشع دیگه تکرار نشده،

خدایا شکرت🌹

تل داری؟ برو کانال زندگی سالم رو ببین. خیلیا از این مدل مشکلات زنانه داشتن بخاطر طرد کردن زنانگی این مشکلات پیش اومده بود براشون. مشکلاتشونو الان حل کردن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا