2777
2789

یکی بااسم داداشم هم قد قواره داداشم تن صدای داداشم 

از مدارک داداشم سو استفاده کرده جایی کاریی کرده ولی بااسم فامیل اون داداشم و به درد سر انداخته 

امضا داداشم  جعل کرده شناسنامه کارت ملی همه چی 

داداشم تونست تا حدودی بفهمونه کار اون نیست 

شاهد داشت 

این طرف دومین دفعه اس این کارو می‌کنه دفعه قبل ی جور دیگه داداشم  تو درد سر انداخته 

طرف نمی‌شناسیم کار نکرده گردن داداش منه 

هرکی انگار آشنا هستش داداشمو میشناسم 

نظر شما چیه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

مطمعنی داداشت راست میگه و خودش نبوده؟؟؟

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی داداشت راست میگه و خودش نبوده؟؟؟

اره بابا مطمئنممممم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

دشمنی چیزی نداره ؟ اگه نداره صد درصد یکی از فامیلاتونه که از همه چیزه داداشت خبر داره

دشمن نمیدونم والا الان نمیشه کسی شناخت 

آخه کیه نمیدونم 

داداشم مدارک دست کسی نمیدهههه 

امضا جعل کرده

اثر انگشت فقط کمک میکنه حالا اگه خودش انگشت زده باشه یا برگه ایی چیزی داده باشه والا کاری نمیشه کرد

ببین دفعه اول ی جور دیگه واسه داداشم چاه کنده بود 

از امضا و اثر انگشت و دست خط فرستاده بودن ی جا تونستن بفهمن جعل کردن شبیه هست اماااا اون نیست 

اون داره با مدارک داداش من چه غلطی می‌کنه  ما هنوز خبر نداریم هنوز کجا داره کار زیاد میکنه

ببین دفعه اول ی جور دیگه واسه داداشم چاه کنده بود  از امضا و اثر انگشت و دست خط فرستاده بودن ی ...

برید دادگاه اسم داداشتونو عوض کنید حکم جلب هم نمیشه گرفت چون برا داداشتون هستش خدا خیرش نده عجب ادمای نامردی پیدا میشن خو هر کار می خواهی بکن چرا برا بقیه درد سر درست میکنی،،احتمالا کپی شناسنامه و کلا مدارک داداشتونو داره ببین به چه کسی این اطلاعات رو دادن اونو پیدا کنن و به پلیس بگن دیگه هیچکاری نمیشه کرد مگه خدا به دادش برسه

برید دادگاه اسم داداشتونو عوض کنید حکم جلب هم نمیشه گرفت چون برا داداشتون هستش خدا خیرش نده عجب ادما ...

الان هررررر غلطی می‌کنه خلاف می‌کنه با اسم داداشممم 

اون که این غلط کرده نمیتونه پلیس پیدا کنه 

میگن تااون پیدا نشه تو گیری 

عزیزم حتما برید پیش یه وکیل راهنمایی بگیرید. شاید بد نباشه برای مدارک داداشتون اعلام مفقودی کنید که اگرم تو این بازه اتفاقی افتاد پلیس در جریان باشه که مدارک سرقت شدن و دوباره داداشتون المثنی بگیره.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
الان هررررر غلطی می‌کنه خلاف می‌کنه با اسم داداشممم  اون که این غلط کرده نمیتونه پلیس پیدا کنه ...

برا همین گفتم هیچکاری نمیتونن بکنن فقط زورشون به ادمای بدبخت میرسه خدا خودش بزنه توی مخش و خودشو لو بده🙏🏼

عزیزم حتما برید پیش یه وکیل راهنمایی بگیرید. شاید بد نباشه برای مدارک داداشتون اعلام مفقودی کنید که ...

وکیل گرفتههه 

پلیس میگه تااون بیرونه هر کاری کنه گردن تو گیره 

مدارک داداشم دست خودش 

اونی که سو استفاده می‌کنه جعلی درست کردههه 

ما نمیدونیم کیههه هیچ ردی نداشته 

اون طرف با اسم گریم داداش من ظاهر میشه 

گند کاریش به اسم داداش من زده میشه 

اون نمیتونن بگیرن بفهمن کیه میگن جای اون داداش منو میگیرن باز داشگاه بی گناه بی خبر از همه جا بیچاره داداش منووو  

برا همین گفتم هیچکاری نمیتونن بکنن فقط زورشون به ادمای بدبخت میرسه خدا خودش بزنه توی مخش و خودشو لو ...

خداکنه داداشم نجات پیدا کنه 

وکیل گرفتههه  پلیس میگه تااون بیرونه هر کاری کنه گردن تو گیره  مدارک داداشم دست خودش&nbs ...

بنده خدا. عجب داستانی شده. آدم وحشت میکنه. احتمال زیاد کار آشنا هست. 

بازم به یه وکیل اکتفا نکنید. از چند تا وکیل مشاوره ای بپرسید شاید یه راهکاری به ذهنشون رسید. به نظرم این مدت داداشت هر جا هم میره سعی کنه قابل اثبات باشه مثلا شاهد داشته باشه که فلان جا بوده. 

واقعا شرایط سختیه. امیدوارم مشکلتون حل بشه.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.