2777
2789

گوشتاتون بدید من

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا همش مال تووووو😂 مخصوصا با.سن و رون‌هام🤦🏻‍♀️

کاش میشد😂

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
نتیجه گرفتی؟ استپ نکردی اصن؟ تو چه مدت چقد کم کردی؟ 

دقیقا زمان کم کردن رو نگرفتم..فقط وزن کردم دیدم ۶۸ام...رژیم و ورزشو شرو کردم...سایز بدن و لباس خیلی تغییر کرده بودم...ولی ترازو نداشتم..تا رفتم خونه ی مامانم وزن کردم ذوق مرگ شدم دیدم ۶۲ام..

بعد یمدت فک کنم باز کمتر شدم...

ولی ول کردم شدم۶۴

الان باز شرو کردم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دقیقا زمان کم کردن رو نگرفتم..فقط وزن کردم دیدم ۶۸ام...رژیم و ورزشو شرو کردم...سایز بدن و لباس خیلی ...

من میخوام تا عید ۱۰ کیلو کم کنم

از فردا میخوام رژیم شوک بگیرم

کم میشه؟ 

باشگاهم میرم

من میخوام تا عید ۱۰ کیلو کم کنم از فردا میخوام رژیم شوک بگیرم کم میشه؟  باشگاهم میرم

حتمااا کم‌میکنی..من باشگا نمیرفتم..باشگاه سریعتر جواب میگیری...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️