2777
2789
عنوان

تربیت بدون فریاد

6647 بازدید | 75 پست

میشه یا نه؟ اوناییکه خسته شدن از کل کل با بچه هاشون بیان تو این تاپیک    شما هم ازون دسته مادرا هستید که هر روز داد و بیداد دارید  یا نه برعکس روش تربیتی شما بدون فریاده؟ من اینجا روش اسونی رو بهت یاد میدم که دیگه نخای داد و بیداد کنی خودمم تازه یادش گرفتم  گفتم به شما هم بگم

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان گلی ها اولین نکته ای که باید بهتون بگم اینه که بچه ای که جیغ میزنه داد میکشه مخالفت میکنه در هر سنی  اون قصدش لجبازی نیست قصدش جنگیدن نیست  اون فقط دنبال یه چیزه حفظ حریم شخصی خودش  حفظ استقلال خودش

مامان گلی ها اولین نکته ای که باید بهتون بگم اینه که بچه ای که جیغ میزنه داد میکشه مخالفت میکنه در ه ...

همین

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

اینا یادتون باشه  در وهله ی اول شما فقط باید خودتون رو اروم کنید  واکنش های هیجانی  از قبیل داد زدن، تهدید کردن، زدن، قهر کردن، بی محلی  اینها فقط باعث افزایش واکنش های هیجانی از طرف فرزندتون میشه  وقتی شما داد میزنید یعنی من خواسته ای دارم که تو باید اون رو انحام بدی تا من رو ارام کنی من نا ارامم   ارامشم در گرو انجام کاریه که تو (کودک) باید انحام بدی

در مقابل کودک شما هم واکنش هیجانی خشم  جیغ داد فریاد رو انحام میده که نه تو نمیتونی بمن بگی چیکار کنم چیکار نکنم  من اگر بخوام انجام نمیدم  و اینجاست که جنگ شروع میشه  شما صداتون بالاتر میره و کودک هم همینطور در نهایت چون شما زورتون بیشتره و بزرگتریددر این جنگ برنده میشید البته  برنده شدن که چه عرض کنم ادامه

بچه ها نتم رفت شرمنده  الان مینویسم   با مثال    ابتدا قوانین را برای کودکتون توضیح میدید  مثلا یکی از قانونای خونه  اینه که قبل خواب همه باید وسایلشون رو سر جای خودس بزارن  ادامه  

خب  شب میشه و موقع خواب  دختر 4 ساله شما  کلی وسیله وسط حال ریخته   شما رو به دخترتون میکنید و میگید دخترم  موقع خوابه قانون خونه اینه که هر کس باید وسیله ای رو که اورده استفاده کرده حتما تا قبل خواب بزاره سر جای خودش  دختر کوچولو متوسل میشه به حربه های همیشگی  مثل اینکه مامان حال ندارم، حالا بعدا، بزار بقیه کارتن رو هم ببینم جمع میکنم، وای مامانم دستم درد میکنه، ادامه