2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 42 پست
فدات الان خوبم‌ولی دیگ عقب افتادم الانم ک امتحان ترمامه😑

نگران نباش 

مهم نهاییه

سعی کن زودتر شروع کنی 💖

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یازدهم میخوندم رتبمم شیش و خورده ایی هزار گلم😁 البته من دبیرا و مشاورام انتظار رتبه ی خیلی عالی ...

واقعا من اطرافیان خیلی دیدم که طرف دو سه سال بکوب خونده رتبه خوبی نیاورده ولی طرف هم دیدم ۶،۷ ماه خونده ولی رتبه سه رقمی اینا اورده 

به نظرتون علتش چیه ؟

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
از یازدهم میخوندم رتبمم شیش و خورده ایی هزار گلم😁 البته من دبیرا و مشاورام انتظار رتبه ی خیلی عالی ...

گلم شما حتما استرس گرفتی سر ازمون یا هم مرور درستی اون ماه اخر نداشتی جو جلسه مثلا ازمونی که قلم میدی خب جوش اصا یکی نیس ک با کنکور هیچ شباهتی نداره ی اتاق ووچیک که چن نفر بیشتر نیستن و دفترچه ها هم مث ازمون اصلی نیست + سوالات سخت تر احتمالا مشکلت اون ماهای اخر یا کلا استرس سر جلسه بوده

واقعا من اطرافیان خیلی دیدم که طرف دو سه سال بکوب خونده رتبه خوبی نیاورده ولی طرف هم دیدم ۶،۷ ماه خو ...

ببین این قضیه که میگت ۶ ماه خوندیم ۳ رقمی شدیم مثلا منو ببین میگم از بهمن شرو میکنم و اگه قبوب شم ب همه میگم از بهمن شرو کردم در صورتی ک مهم شرو کردن نیس مهم جدیییی شرو کردنه بخواد شرو کردن باشه من از همون دهممم درس میخوندم خیلی زیاد ولی دس پا شکسته بوده میگیری چی میگم؟ ۶ ۷ ماهیم ک میگه خوندم راهو دیگع بلد لوده فقطططط مفید درس خونده‌ ادم با ادم فرق داره گذشتشون تواناییشون هوششون ارادشون

ببین این قضیه که میگت ۶ ماه خوندیم ۳ رقمی شدیم مثلا منو ببین میگم از بهمن شرو میکنم و اگه قبوب شم ب ...

اره میگم دیگه اینایی که میگن باید طرف دو سه سال بکوب برا کنکور بخونه تا یه رشته خوب قبول بشه خیلی چرت میگن 

چون اگه ادم بخواد تو ۵،۶ ماه هم میتونه غوغا کنه 

واقعا من اطرافیان خیلی دیدم که طرف دو سه سال بکوب خونده رتبه خوبی نیاورده ولی طرف هم دیدم ۶،۷ ماه خو ...

اره عزیزم منم زیاد دیدم برای بقیه که نمیتونم نظری بدم شاید آخرا خوب نخوندن یا شاید استرس گرفتن یا هرچی،ولی خود من بخاطر این بود هیچ ازمونی رو حضوری شرکت نکردم تو خونه ازمون میدادم درصدایی که میاوردم بالا بود فکر میکردم پیگه تهش همینه و درست رفتم راهو غافل از اینکه اعتماد به نفس بالا کار دستم داد😁

پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 🧠⛓️
اره ولی چون غیرحضوری کردم مدمو ینی از بهمنم کلا نمیرم برای این که اجازه بدن نرم مجبورم ترمامو خوب بد ...

ان شاءالله 

مدرسه اجازه میده مگه؟ 

ما اجازه نمیدادن سال 98که هنوز کرونای لعنتی نیومده بود

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
گلم شما حتما استرس گرفتی سر ازمون یا هم مرور درستی اون ماه اخر نداشتی جو جلسه مثلا ازمونی که قلم مید ...

نه عزیزم برا دوستمون توضیح دادم یجاهایی اعتماد به نفس بالام کار دستم داد 😁

اره عزیزم منم زیاد دیدم برای بقیه که نمیتونم نظری بدم شاید آخرا خوب نخوندن یا شاید استرس گرفتن یا هر ...

حالا شما که تجربه داری میپرسم ... به نظرتون برا اینکه طرف یه رشته تاپ بیاره حداقل باید چن ماه اصولی درس بخونه ؟ 

مثلا از الان میشه با پایه متوسط شروع کرد و تا تیر خوند و دندون اورد ؟

حالا شما که تجربه داری میپرسم ... به نظرتون برا اینکه طرف یه رشته تاپ بیاره حداقل باید چن ماه اصولی ...

با پایه ی متوسط شش ماهه میشه اگه اصولی و درست و پرتلاش بخونه😍البته این نظر منه با توجه به حجم درساو اینا میگم وگرنه شاید بعضیا بگن با کمتر از اینم میشه